Можно е нема ништо чудно тука. Почекај барем уште 1 недела и потоа оди на гениколог. Бидејќи била бледа линијата можи ништо да не покажи на ехо.. А тестот за сигурно повториго за 3-4 дена...
Devojki sakam da ve prasham neshto. Jas so mojot dechko sekoj pat imame seks bez kondom I Sega mene mi docni posleden pat imav menst. vo oktomvri I Sega pred 1 nedela mi techeshe samo 1 den I beshe mnogu retko. Nemam nikakvi simptomi a mojot dechko e siguren deka ne napravil nishto veli deka toa e samo vo mojata psiha. Dali ima Shansi da sum bremena ve molam kazete mi. Vi blagodaram odnapred
Epa ajde so lesno, moree dedo mraz porano stasal vo makedonijaa mm bash finooo <3 ihihihi Preubavi pokloni, ajde sega raduvajte se zencinja
Здраво девојки...сакав да ве прашам за совет ..првично работиме на бебе и незнам дали од прва успеа да се фати ..јас имам многу редовен циклу од 26 до 28 ден и ниеднаш не ми доцнело ни ден. Послениот циклус ми беше ма 15 ноем что знаци дека најдоцна до 12декември мене требаше д ами дојде а не ми дојде , а тестовиве за бременост се негативни немам некој посебни симтоми незнам дали ми е од психа или ен ..само некој болки во долниот дел од стомакот имав првата недела после односот некој со слична ситуација ..или совет има?
@rada-petreska Почекај уште некој ден,(3-4 дена или 1недела) па повтори го тестот. Ако и тој е негативен а уште ти касни, провери преку крв.. Среќно
Заборавив да напоменам дека ми препораачаат и почнав да пијам Фолна...дали тоа можеби има некакво влијание што ми доцни циклусот
@rada-petreska Би требало да не прави проблем со задоцнувањето. Незнам, а еве ти линк прочитај нешто повеќе за неа. http://tvoebebe.com/BREMENOST/folna-kiselina
девојки едно прашање.... незнам дали е во оваа тема, ама неможев да најдам тема за тест на бременост. вчера од зегин купив еден тест германски е 137 денари...незнам точно како се вика и вели дека може да се користи 4 пред да добиеш, за да утврдиш дали си бремена. дали некоја има искуство во овој тест....се плашам од лажен негативен резултат....
Мене ми покажа на вториот ден дури по доцнење на мензис, немој сега да правиш, ќе ти покаже негативен. Од искуство ти кажувам, правев скоро секој ден 5 дена пред датумот. Причекај, знам дека си нестрплива ама мора да чекаш
Повторно јас...знаци од саботата 12 како сто ми каснеше менструацијата (а ниеднаш до сега ми нема после 28ми ден) денес од сабајле поцна по малку да ми се појавува како бледо розеникаво и кафеафко само на бришење а на влошката нисто и сега вечер веке е чиста крв али пак повеќе на бришење наго на влошка а се мислев дали утре да идам да се проверам преку крв дали може сум трудна ..но ова се повеќе ми лици на циклус зашто почнав и појаки болки да имам а не само прокварување кое викаат дека е можно...па што мислите вие ..да идам да се проверувам или ... :/
Девојки мене минатиот месец ми дојди на 15 сега и овој ама овој пат почна да ми се појавува како розево а вториот ден малку по црвено ама само кога ке се избришам а на влошката една капка..иначе имам нередовна менструација секогаш ми касни само овој месец на датата..2 дена пред да ми дојди ми беше лошо а сега само главата ме боли..можно ли е да има нешто илии?? :/