Lorins sto ti rekov deka ke bide pozitiven, cestitki od mene ti posakuvam se najdobro.. Preostanuva i sneskobelich da ne izraduva
Честитки за други витамини ке ти каже др,мада и сама ако си земеш фемибион за прво тромесечие нема да штети таму има и фолна па ако пиеш тоа,само фолна не земај,ама сепак почекај др да ти препорача.
@jacqueline.s , @Bebulleee , @bebaa , @zalosna , @Anetaoh , @ruruk Ви благодарам на сите за честитките и кај вас Господ да дава се што сакате Уште пред пола месец закажав за на 25.01.2016 на гинеколог, онака ради проверка, дури тогаш имаше слободен термин. Па сега понеделник ќе се јавам да видам дали можи порано да ме прими матичната, ако не си викам да си појдам некаде на приватно... И ајде како што вика @Bebulleee уште sneskobelich да не израдува
А мислиш ако не потврдиш ке смениш нешто!? Срце, напрај си тестче за да си потврдиш, и оди си со време на гинеколог, приската се прави рано, да не пропуштиш. И верувај, не си единствена ни последна што имала неколку спонтани. Денес е луксуз ако САМО со еден пројдеш. Опушти се.
So sreka zence, te cekame vo trudnicki muabeti. Samo folna pij sega za sega. Posle ke ti kaze doktorot.
Фала @slobodka , @Victorian , @zalosna Одвај чекам да ми потврди гинеколог, за да бидам сигурна.. @zalosna ќе пробам да ја прикачам сликата, ако не успеам, ќе пробам ко ќе се уклучам од компјутер
Lugjenca samo da vi kazam deka nešto mnogu čudno mi se sluci denes i toa za prv pat.. Bev na frizer da se farbam da pravam ombre.. Arno ama 2 saata i poveke nekese nitu kosata da mi se osvetli nitu da mi se ofarba!!! Ima li nekoja iskustvo so nešto vakvo??
Хахаха не се фарбам прв пат само сакав да прашам ме интересира мислење и ништо друго а погоре во други постови имам напишано се што и како ми се случува @zalosna со лесно да ти е бременоста и фала за ваков ироничен одговор ништо не ми значи
Sto se lutis odma nisto loso ne napisav za tebe za frizerkata pisa boze mili da nemozi covek da se nasali ..
Имам слушано дека ако си бремена не фаќа фарбата. Е сега колку е точно незнам. А ти оти уште чекаш? Не ти се прај тест? Ајде прај го одма и да си бидиш на чисто да не е крива после фризерката
@zalosna Ne se nalutiv tuku ubavo prasav zosto imam dosta čitano za toa deka radi lacenje na nekoj hormon neznam koj beše dodeka si bremena može bojata i voopsto da ne ti fati pa zatoa samo sakav da prasam dali nekoja ima iskustvo so nešto takvo zosto iskreno mene nikogas do sega ne mi se slucilo a se farbam so godini.. I edna zenicka što bese so mene dodeka Bev tamu me prasa dali imam dobieno i rekov deka veke 18 dena mi docni a imam i mnogu drugi simptomi i mi se nasmevna i mi kaza da si napravam test ama ja pusti strav od shokovi ( od prehodnite bremenosti) da ne slučajno se sluci nešto i sl se kocam.. Ne sum luta ama ne sakam ironičnost
Ee pa tii odma se fati za noz, se posmea zenickata malce. Ama sigurna sum ne ti zameruva daa daa vo bremenosta hormonite se u viss Nie bash sme keflii na vakbi kako tebe, odi napraj test. Nemislis deka e podobro da naprajsh? Od kaj znajsh kolku vreme si bremena i moras da pocnis so vitamini nema igracki ne bidi dete !