Заборавив да кажам дека точно на 21 ден поточно 8 ден од овулација цел ден имам болки во јајниците како за овулација а уствари тоа е импланцатија од тогаш знаев дека сум времема плус имав грчеви како за добивање ама тие беа повлаги и со престан со пауза меѓу нив
Здрааво девојки.последна менструација имав од 17 до 18 декември.денеска требасе да добиам може ке дое покасно ама се надевам дека нема хаха.вчера ме болеше мн стомак како пред добивање градите исто ке ми експлодираат мислам.никогаш во животов сум немала киселини сега ме убиваат претераноо мн дури односи неможам да имам.акп напраам тест утре ке покаже ли точно?
Kako nemozis odnosi da imas od kiselinite pa ti gore ili dolu imas kiselini?? inace podobro ti e da pocekas uste 2 dena za test
Ne e mozno tolku brzo da imas simptomi tie simptomi se javuvaat tek posle 6ta,7ma nedela od bremenosta, a i da si bremena sig ne si 6,7ma ned.. Da ne jadese mn razlicna hrana praznicive? pa od toa da imas kiselini..
Zdravo zenski ) vaka sega imam edno prasanje- so deckoto imavme odnosi na 8januari i svrsi vo mene,posle dva dena isto pak svrsi vo mene e sega za kolku vreme da napravam test za da vidam dali sym bremena,nemam nikakvi macnini osven vo dolniot del od stomakot poslednive 2dena mi se javuvaat mali bolki.
Najubavo barem den da ti docni pa da pravis test, jas koga ostanav bremena nemav bas nikakvi simptomi, samo dva tri dena pred da dobijam imav bolki kako bockanje vo stomakot dole
Еве и јас да споделам искуство. Запазивме денови за овулација минатиот месец, ама ништо, дури добив два дена порано на почетокот на овој месец. Од октомври започнав со таблетки фолна киселина кои ги земам повремено односно едно на неколку дена, бев на преглед на кој правев пап и резултатите покажаа дека е се ок, на ехо исто се беше ок, па се фрливме на работа од декември еден циклус помина безуспешно, ќе видиме овој како ќе биде, стискаме палци да се израдуваме посакувам многу среќа на сите кои си чекаат две цртки!
Јас дознав 2 недела дека сум бремена ми покажа на тест. Отидов на гиниколог се гледаше само ткивото каде што др. рече дека можеби е вгнездено но не се гледа или треба да се вгнезде ембрионот. А градите не ми се прекинати да ме болат од последната менструација
Dobro utro feminki, sakam vase mislenje I iskkustvo. Vcera pravev beta hcg I vrednosta mi e 175 sto znacelo 2 gestaciska nedela. Koga me gledaa na eho mi rekoa deka se gleda samo nesto kako legence I pripramana matka za bremenost. Mene mi docni 5 dena, ggraditte mi se preosetlivi, mn cesto mockam. Dali nekoja imala vakvo iskustvo I kako zako zavrsilo. Pozdrav
Здраво феминки, ми треба ваш совет или искуство Вака, последната менструација ми беше 19.12 а сега некаде околу 15.01 требаше да добијам но уште нема. Инаку имавме односи со партнерот со заштита но и без, ама не свршил во мене можно ли е да е од предсемената течност или пак ми доцни од други причини Последниве 3-4 дена градите ми се поголеми и така малку чувствителни и мали болки во половината и бело прање
Јас испитував бета hcg и вредноста беше 970 и гинекологот ми рече дека е во ред и дека сум во 4 недела.
Девојки мои, Ве молам кажете ми.... Ми се случува нешто чудно, Имав нередовна менструација, но откако го родив првото дете ми се регулираше. Обично знаело по еден-два дена да ми доцни. Но еве сега ми доцни шест дена. Не сум имала односи со мм за време на плодните денови ( пресметани според моја пресметка ),туку после плодните денови. Е сега проблемот е дали е можно да сум останала бремена?Дали е можно да сум погрешила со плодните денови? Чувствувам болка во долниот дел на стомакот, поточно кај јајниците, имам жолт вагинален исцеток кој има грозен мирис ( ко на менструација ) а менструација немам. Доколку утре направам тест за бремент дали ќе ми покаже точни резултати! Поздрав и имајте убава вечер...
Девојки мои, Ве молам кажете ми.... Ми се случува нешто чудно, Имав нередовна менструација, но откако го родив првото дете ми се регулираше. Обично знаело по еден-два дена да ми доцни. Но еве сега ми доцни шест дена. Не сум имала односи со мм за време на плодните денови ( пресметани според моја пресметка ),туку после плодните денови. Е сега проблемот е дали е можно да сум останала бремена?Дали е можно да сум погрешила со плодните денови? Чувствувам болка во долниот дел на стомакот, поточно кај јајниците, имам жолт вагинален исцеток кој има грозен мирис ( ко на менструација ) а менструација немам. Доколку утре направам тест за бремент дали ќе ми покаже точни резултати! Поздрав и имајте убава вечер...