Здраво на сите мајки и идни мајки. Сакав да ве прашам дали на некоја од вас и се случило да има вовлекување на кожата на дојката, како мала линија, вдлабнатика за време на бременоста? Јас имам таква вдлабнатика на долниот дел од градата, бев да се снимам на ехо затоа што се посомневав на најлошото но немаше ништо. Па сакав да ми кажете дали некоја од вас имала ваков симптом поради промените на градите во бременост. Иако ехото не покажа ништо, јас сеуште чуствувам страв. Ви благодарам
Здраво, ве молам за ваше мислење.. Значи вака, кога имавме односи со маж ми тој сврши во мене но беше во неплоден ден , т.е 2 дена откако ми поминаа плодните денови. Тоа беше на 29ти февруари, а овој месец требаше да добијам менст. на 11ти март но еве ми доцни. Направив тест 2 дена пред да добијам но тестот беше негативен, го повторив и вчера 1ви ден откако ми доцни и пак беше негативен. Дали е можно да сум бремена а да не се покажува уште на тестот или незнам... чудно ми е што не ме боли стомакот како до сега пред да добијам а и немам некој симптом на бременост... Инаку до сега менст. не ми доцнела повеќе од 1-2 дена.
Istoto se desava I kaj mene seduction .. 3 dena mi docni a testot negativen, svrsi vomene na 25 fevruari .. I mene mi doagja na 11 :/
здраво имам едно прашање со сопругот имавме однос тој сврши во мене то беше пред две недели еве скоро два дена ме бола градите и многу сум нервозна дали е можно да сум бремена сакам да направам тест за бременост ама некако ми е страв благодарам однапред
Zemi Sure check toj pokazuva i 6 dena od oploduvanje na jajce kletka, najsigurno e da pocekas da ti docni da ne frlas pari dzabe moze si nervozna i gradi te bolat poradi toa sto i treba da dobies, najubavo cekaj den, dva docenjnje
Жени да прашам , денес нешто осекам многу жед , и некако како да ми горе во душава.... некој да не имал искусено нешто слично ?
Здраво девојки,во паника сум,значи имав ризичен однос со дечко ми на 28.02,но утре дента се напив таблета Норлево,менструација требаше да добијам на 15ти што значи утре а јас добив 8 дена порано на 7ми,ми траеше 4-5 дена но ми беше по слаба од вообичаено,немав никакви симптоми на ПМС,но градите почнаа да ми бидат осетливи одкако ми заврши менструацијата.Дали тоа може да биде некаков знак на бременост?
Здраво девојки, се обидуваме за второ дете веке три години.Циклусот ми е редовен на 25-26 дена.Во февруари имав на 17, што значи овој месец требаше да добијам на 13. Ги имам истите симптоми како за добивање, надуен стомак болки од време на време како да сум добила но нема ништо, дури и некои бубилички.Една недела пред датумот имав многу голем апетит, сега веќе не.Ако до петок не добијам ќе правам тест. Само ме интересира дали може некој од искуство да ми каже дали може да се имаат истите симптоми како за добивање а сепак да постои бременост.Поздрав до сите.
Ni edna bremenost ne e ista.Veke si stanala majka i treba da go znaes toa. Jas vo sin mi nemav nikakvi simptomi osven kasnenje na ciklusot a vo narednata imav isti bolki kako pred dobivanje.Gradite me bolea,predelot kaj polovinata.. Se nadevam deka ke se izraduvas.So ubavo samo.
Индивидуално е. Може воопшто да немаш симптоми, а може и после вгнездувањето да почнат. Значи најрано околу три до четири недели после зачнувањето.
Имав однос со мм на 13 март сврши во мене ,веќе некое време се обидуваме,а оваа недела сега некако ногу ме боли долниот дел на стомакот и градите ми се потечени ме болат а на 6 април треба да ми дојди,можно е да се фатило?
Ми доцни веќе 6 ден, што никогаш не се случило, правев тест, негативен е, имавме незаштитен однос ден пред терминот за добивање. Можно ли е да сум бремена? Планирам да одам на гинеколог наредна недела :/
Индивидуално е , мене после 10 дена од односот почнаа да ме болат брадавиците , потоа следеше каснење на циклусот и тн.
Moze so odnosot ti se odlozilo, a i vremevo e katastrofa, toplo ladno, moze i napravilo nekoja promena kaj tebe.. nikogas ne se znae osobeno ako ne znaes koi ti se plodni denovi, cekaj uste nekoj den i pravi test, testot pokazuva 10 dena od oploduvanje. Na gin i da ima nesto nema da se vidi, najdobro test preku krv... No mislam kje si dobies