Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    а како знаеше кога се зачнало само од овие симптоми ?? планирано претпоставувам ви било ?? Јас прашувам бидејки мерев фоликули , деновиве ми се плодни , ама не знаев дека тоа можеда се осети кога ке се зачне :)

2. NanaMia

NanaMia Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    731
    Допаѓања:
    2.938
    Беше планирано, беше и тоа во неплодни денови. Не бев сигурна дека се зачнало, ама ова со крварењето ми даваше надеж. И се испостави дека е така

3. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    окк :) Фала ти :*

4. Kiki. H

Kiki. H Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    16
    Devojki mene glavata me boli i pritisokot mn mi pagja
    Imam I vrtoglavici

5. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    77.009
    Mnogu ti e rano za simptomi :) no ako ima pominato 6-10 dena od odnosot, mozes da zemes Sure Check dokolku mislis deka bidnalo :)

На Kiki. H му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mace89

mace89 Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    2.047
    Допаѓања:
    4.106
    Здраво на сите. Ве следам некое време и викам конечно сакам да ви се придружам во форумов . Со мм се обидуваме веќе 8 месеци за бебенце и ништо :( овој месец ги имам сите синтоми на бременост бртоглавица, замор, отрчени гради, повраќање но еве два дена пред терминот да ми дојде имам кафено црвен исцедок многу послаб од добивање :/ незнам дали е можно да се работи за имплатациско затоа што е блиску до периодот. Иначе ми иде на 26 ден а сега е 24 имал ли некој вакво искуство?

7. Kiki. H

Kiki. H Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    16
    сношти сонав еден сон .. правев тест за бременост и излегоја две цртички, ама многу беше реален дурии и осеќав среќа.. можеби е глупаво што прашувам ама имам читано кај повеќето феминки дека имало значење сонот .. би можело да значи нешто или ? :(

8. QueenP

QueenP Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    5.230
    Од самата помисла се и соновите 10 пати имам сонувано позитивен тест и само на сон се радувам и уште не сум го видела на јаве.

9. Kiki. H

Kiki. H Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    16
    Ke bide I toa
    Nadez samo

10. malo88

malo88 Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2014
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    Feminki, pravev test na 13ti den docnenje, zedov surecheck mi pokaza -, a uste nemam dobieno, ni pak simptomi. Osven poduenost vo stomakot, sega imam zgolemen iscedok, a prethodno imav kafeav samo na toaletna odreden period.
    Na gineko sum na 19ti, togas najdov termin.
    Sto mislite vie? Ubavo si pokazal testot ili..
    Prijatna vecer :*

11. QueenP

QueenP Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    5.230
    на 13 ден доцнење би требало да покаже точен тест сепак доктор ке ти каже ако не си бремена во што е проблемот што доцни сепак со срека дај боже тестот да не бил точен.

12. MARIJA LEA

MARIJA LEA Нов член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    zdravo na site nova sum na forumov pa bi sakala da prasam
    vaka imav na 16.03 znaci imam na 25 dena po nekoja logika trebase da dobijam denes ama toa sto sakav da ve prasam me zbuni znaci dobiv na 31.03 pak i mi traese tri dena nemav mnogu. imav grcevi vo dolniot del na stomakot i me zaboluvase ili leviot ili desniot jajnik e sega sakav da prasam ima li sansa da e znak na bremenost?;)

13. Lauri4ka

Lauri4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    здраво феминки
    Сакам за прашам на 18 ми беше плоден ден и имав односи незаштитен после 3-4 дена забележав на тоалетот две три капки крв ,и еве веќе десет дена ми доцни а две недели ме болат градите многу а исто имам болки во јајниците слаба за разлика од кога ми довага кога имам претерано болки,други симтоми немам.Би можело да се симтоми за рана бременост или едноставо водруго е проблемот
    благодарам однапред

14. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
    Може а и немора да значи.
    Незаштитен, сврши или не во тебе?

15. S@nja

S@nja Активен член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    17
    Здраво... Сакам да ве прашам еве неколку дена имам кафеаво кога се бришам ме боли стомак како да имам добиено исто и градите а датум за добивање ми е на 25/26 така да има уште.. Утре ќе одам на лекар но дали сте имале вака фала

16. Kiki. H

Kiki. H Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    16
    Devojki utrinava koga sprostirav alista koga se navednav povrativ ama onaka neocekuvano I malu I do Sega mi se losi stomak me boli.. Se nadevam deka e radi bebusot

17. VedaG10

VedaG10 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    1.636
    Допаѓања:
    9.591
    Жени да ве прашам нешто, јас денес осекам мнг притисок доле кај јаниците, како оптегнато да ми е нешто . Треба да добијам негде 19-20 .... а може и ден два покасно.Може да е и од што секс исфорсиравме викендов .. Некој со слично искуство.?

18. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Тоа се веројатно лакуни. Испитај Д-Димери ... Ќе ти дадат терапија Клексани и такој :)

19. MARIJA LEA

MARIJA LEA Нов член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    здраво уште еднас од мене до сите вас
    прашав пред два дена ама не добив одговор последната менструација ми беше на 16.03 и ми траеше само два дена третиот ден веке немав само мал кафеав исцедок. откако ми заврси имас грцеви во долниот дел на стомакот и главата ме болеше. тоа траеше се до 31.03 кога пак кафеав истедок се појави со мало крваренје кое траеше исто така три дена.има ли шанса да е некој симптон на бременост инаце на 16.03 кога добив тоа беше со закаснуванје требаше да бобијам на 10.03.
    ;(:(

20. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    napravi test i najtochen odgovor kje dobiesh. mene povekje na cistit mi zvuchi nego na bremenost ama Ne mi e jasno shto chekash za test?