па да не е рано за тест незнам кое да го земам во предвид дали тоа на 16.03 или на 31.03 после колку време показува тестот?
Какви се симптомите на бременост,јас треба да добијам околу 20 овој месец се надевам на две цртки,се накоко ми е во главата дека сум,ама можеби до психата ќе да е ,сабајле правев тест ама ми испадна негативен ,мислам дека е рано уште ама пуста желба за бебче не ме остава на раат
Мачнини, повраќање, болки во јајници, гадење. Некои жени немаат никакви симптоми. Јас немав симптоми во првата бременост. Рано си направила тест. Чекај да ти касни барем еден ден.
Ако си бремена, тестот сега може да ти даде лажен резултат. Почекај уште една недела и направи друг тест. Тој ќе ти покаже точен резултат.
Devojki jas trebit da "ne" dobijam denojve utre zadutre.. Imam grcevi strasni i vaginalen sekret.. Ama Kako penest, gust :/ne Kako predhodni Pati sto sum imala.. E nesto ili naprazno se nadevam?! :/
Јас треба негде 19-20 да (не) добијам. Денеска имам како притисок во јајниците,како во плодни денови .... Ништо друго секрет нз дали имам не сум приметила ....
Penast sektet moze i infekcija da znachi. Simptomite se isti ko pms. kaj nekoi proprateni so gadenje kaj nekoi ne. Najchesto gadenjeto doagja posle 6-7 nedela, koga vekje i te kako znaeme. Zatoa testot e najtochen 'simptom' t.e. nedobjivanjeto.
Можеби беше минатиот месец баш имав однос со мм, и потоа отидов во вц и ко напнав исто пења излезе од мене. Такво чудо прв пат видов, јас си мислам да не е од шо претеравме тие два дена.. Немам мака ништо
А јас пак еве една недела имам кафеаво бев на лекар и ми рече хормонски било и овулација но еве и сега имама помина една недела од тогаш ннезнам што ќе е ова
Deneska vejke trebese da imam dobieno ama neam nikakov simptom za dobivanje Kako predhodno.. Toa me Cudi.. Ama ke vidime dali bidnalo za nekoe vreme.. Ako ne dobijam I utre ke pram test obavezno falaa vi na site
Ne mislev na tebe mor samo ne citirav Penasto belo @Bebulleee posle odnos moze samo sperma da bide. nemaj gajle
и јас би сакала да споделам...овој месец мојот циклус го очекував на 12 април, но јас имам само по некоја капка и тоа така малку по кафено, а имавме незаштитен однос со мојот сопруг и едвај чекаме да видиме две цртички...на тестот втората цртичка беше бледа ќе почекам и во понеделник на доктор па да видиме што ќе биде инаку спијам како никогас до сега, апетитот ми е зголемен, мирисам феноменално усте од километри, болки во стомакот, само ме плаши тоа малку кафено...