opaaaa ajde chestito ako ti go slikam mojot test vtorata crtka nema ni da uspeesh da ja vidish. e do tolku beshe bleda. a bebush e vekje golemko maze
а дали некој е имал симптом грчеви....минатата недела со мм имавме незаштитен однос и тој без консултација убаво си заврши работа... календарот за плодни денови даваше медиум шанса треба да ми дојде некаде за една недела ама не можам ќе поулавеам цело време грчеви мислеш цело време како у плодни денови или у циклус...првата бременост немав грчеви не знам кога да правам тест...да чекам да ми доцни или има некој што кажува порано
неотидов на гинеколог земав тест имасе една многу црвена и една многу бледо црвена линјиа а денес имав некој кафеав исцедок само на hартијата кога се брисев на два три пати незнам ке поцекам усте малце
Jas sum vo 6 nedela I uste imam jaki menstrualni grcevi vo stomakot? Do koga moze da traat?Normalno li e volku dolgo sto traat? Prva bremenost mi e izvinete ako mi e glupo prasanjeto
Жени за некој ден треба да (не ) добијам . Денес еве од кога станав имам некои боцкања на левиот јајник ама нон стоп ... Како со игла да ме боцка ... Некој слично искуство ..?
и јас истото го имам ама што знам дали е симптом,градите ми се подуени ,и баш не знам точно дали зш треба на 20 да добијам си стварам опсесија само,кога ти е термин за недобивање
кај мене прв пат вака боцка .До сега никогаш не сум се соочила со вакво нешто ме боли стомак пред да добијам ама другачие и одма добивам па затоа прашав .Ке си чекаме тоа ни останува
Мене ево денес 2 ден доцнење..не да боцка.. ми се повраќа дури и имам болки како за добивање ама траат кратко.. ке правам тест утре
мене гради ме болат ужасно сега, а тоа што сум нервозна ептен е плус, ај да дојде тој 20 и да си знам на што сум до тогаш се ќе ја мислам, посакувам сите од еден пат со позитивни тестови да сме и да си уживкаме во бременоста