Не можам да издржам а да не напишам..... Само што ми заврши менсот што ми е точен како швајцарски саат имавме односи со мм ,другиот ден пак ми го направи истото по два дена пак истото... После првиот пат имав кафеав исцедок... Цело време чувствувам како да имам нешто во стомакот благи болки од време на време.... Сега ми течи прозирна течност .... Колку време треба да чекам за да го направам тестот за бременост а да покажи позитивен хахаха
Zdravo,nova sum na forumov,pa da ve prasam,imav odnos na 12.03,posledna menstruacija imav na 28.03, na 16.03 napraviv test za bremenost,izleze negativen dali e mozno da e tocen ili prerano go napraviv ?
Зависи од тоа кога добиваш(на колку дена) и кога ти биле плодни денови ? Ако имаш доцна овулација може било рано , а ако имаш овулација порано може да е точен тој тест !
Posle dve nedeli od rizicen odnos koja varijanta e potocna.da se napravi test za bremenost ili proverka na krv za bremenost?
па за жал ако е ти е редовна тестот може да е точен почекај уште некој ден и иди на гинеколог ке ти каже најубаво ... @stilas7 ако има нешто и на тест ке покаже. иако секогаш тестот преку крв е по прецизен може да детектира мнг рана бременост
Чекај да се собере стаж од неколку дена недобивање и по 2 недели ми каснело па сум добивала Ке те известам одма штом направам Тебе колку ти каснеше кога направи тестче?
првиот пат не памтам. мислам ден два.вториот пат 3 дена порано го напрајв јер добив желба да го убијам мм и по тоа знаев
умирам од смеење ..... не сум знаела дека покажува и порано ајде со господ напред ке видиме кај мене како ке биде
Mislam deka ti kasni veke 1 den so ne napravis eden test i da razveselis malku. Ajde cekame i edna fotka od dvete crti.
Zeni jas sum 7 nedeli bremena I uste imam jaki menstrualni bolki od vreme na vreme.Normalno li e? Sto mislite vie?