Здр девојки за 3 дена треба да не добијам менструација... А денес осексм како да имам температура с и мслку грлото мр боли кога голтам може имсм настинато вчера .... Дали и покачена трмпература е симтом на бременост и дсли можам да се напијам парацетсмол ако сум бремена сум 3+4
Колку дена ти доцни? Јас направив после 1 ден недоаѓање и беше негативен. После ми доцнеше цела недела, а јас дремев ко мисирка мислејќи дека нема шанса, од стрес или нешто друго ми доцни. После цели 10 дена решив да закажувам на гиниколог, оти јас сигурна некој друг проблем е Не беше- пред да одам направив еден, позитивен, наредниот ден уште два исто позитивни. Моето искуство е дека ден или два дена од недобивање може и не се толку сензитивни тестовите, колку што сакаат да ги прикажат Инаку немав и уште немам никакви симптоми, освен зголемени и осетливи гради и напади на глад
Негде читав дека за време на овулација темп. се покачува, а ако има оплодување треба да остане покачена до горна граница на нормалната телесна температура. Затоа, најдобро види си се со матичниот лекар и со среќа
Zdr zenicki za temperaturata nastinata sum i edniot krajnik me boli nf mozam da goltam .. E sega utre mi e den za nedobivanje a jas ko nekoe cudo ni menstfusni simptomi imam ni pak rani simptomi na bremenost ... Rabotevme na slucajot i se nadevame za bebce a sepak ni gradi mi se oteceni ni me bolat moze epten za nijansa denes mi se osetlivi skoro i da ne se ... Povremeno imav kratko bockanje vo dolniot del na stomakot ama mn brzo isceznuvaa sto ne mozam da tvrdam bas za nitu eden simptom .... Dali nekoj a imala takvo iskustvo a sepak ostanala bremena
Fala za odg.toj mesec si dobiv nirmalno ne bev bremena,e sega prodolzivme za vtora sansa pa da vidime dali ke uspee inaku sabajlevo osekam kako da ke dobijam i mi se vrti i mi se gadi i odma legnav niz stomakov osekam kako nekoj toploten bran mi odi vaka ne mi bilo do sega a treba da dobijam okolu 10 maj
Znaci rabotevme na slucajot celi 2meseci i nisto i slucajno mesecov resivme da probame nedela ipol pred da dobijam inaku sekoj mesec mi doagja na 27 dena najmnogu ama eve denes 29 den malku rozevo protece sabajle bolkite prestana i uste nisto a graditee ubivaat... eve za saat vekje 30 den..
Здраво мамички,и оние кои ке бидете сакам да ве прашам имам 23 години и ми каснеше 17 дена направив тест и беше позитивен , а немам никакви симптоми ве замолувам за искуства ви благодарам
Честитки милаа убава и лесна бременост да си имаш. Следно што треба да направиш е посета на гинеколог..
devojki ajde pomognete pozitiven e ili negativen? dobiv na 23ti april ama edna nedela pred toa pa se do sega mi se gadi i povrakam povremeno pa zatoa se odluciv na test, sto mislite vie?
Ти честитaм...a зa симптoмите не кaј секoјa трудничкa имa симптoми незнaчи aкo немaш симптoми декa не си бременa кaј секoјa женa бременoстa не е истa...Нaјубaвo е дa oтидеш нa гинекoлoг нa преглед и тoј се убaвo ке ти oбјaсни...
Samo 17 dena i se cudis za simptomite? Jas so da kazam mila za 9 nedeli bremenost aber nemav ( ne se zamarav oti postojano mi docnese )
Mnogu cudno sto dole tolku e taa crtka, jas imam praveno vakov i dvete vrtki bea na 1cm rastojanie. Da ne e falicen testot, napravi si Sure Check za sigurnost