zdr devojki mi docni 4 dena a simptomi nikakvi posebno nemam osven sto liceto mi e isfrleno ko za dobivanje bubalici imam?nz dali da napravam test mi e strav od toa da e negativen ili da pocekam uste nekoj den ?sovet
здраво на сите, мала помош ако може , последна менс. ми беше од 22 април до 26 април. Незаштитени односи имавме со сопругот. Треба да добијам утре , правев тестови завчера (шур чек) покажа негативен. Од понеделникот наваму одвреме навреме чувствувам гадење, тапи болки како пред добивање. на 1 мај имав 3-4 капки кафеави и 2-3 дена имав јака болка од десна страна кај јајникот. Има ли шанса да сум бремена а тестот да не ми покажува?
Jas napraviv test 2-3 dena pred dobivanje I bese negativen. Sega sum 22 nedela. Pozz I so srekja @facule
Девојки јас пак.. Вчера ми се случи истото после однос пак имав малце крв.. а еве денес немавме однос и пак имав малце крв, но не како добиено туку беше бледо розево.. ме фаќа малце паника не знам што е и од што ми е вака.. рано ми е за тест а и за добивање..
Јас мислам дека има.. почекај уште неколку дена ако не ти дојде па повтори го тестот можеби рано е да покаже уште.. среќно
Ima sansi sum slusnala i od drugi deka im pokazal negativen a da se bremeni. Odi na lekar neka ti zemat krv najtocni rez kje imas ili na gin pustam srekja i cekam pozitiven odg
jas koga ostanav bremena so sinceto vakov mi bese testot ednata bese mn crvena a drugata svetla edvaj se poznavase a koga ostanav po vtor pat dvete linii bea jako crveni i mise konstatirase vanmatericna bremenost.jas mislam deka si bremena i ti cestitam imaj lesna bremenost
дали знаете кај може да се купи clear blue тест за бременост во скопје. Читав дека биле доста добри ?
I mene me interesira i jas imam slusnato za ovoj, dokolku se uste go nabavuvaat kaj nas vo R.M najgilemi se sansite da go ima vo Zegin. Na forumov imam citano od pred nekolku godini deka go imalo mng trudnici go imale koristeno, ali sega vo skoro vreme ne sum procitala deka nekoja go ima kupeno, samo Shurk chek i self celar gi citav kako preporaki....
Веќе 7дена ми доцни. Моите симптоми се скоро идентични како пред добивање само што овој месец многу ме чешаат градите досега никогаш не ме чешале? Некој совет ,дали би можело да е нешто или да не се надевам?
Mislam deka treba da napravis test simpomite na bremenost se identicni so simptomite na dobivanje. Pustam srekja i cekam ubavi vesti
A da ve prasam za vitamini pred bremenost neli folna kiselina treba da se pie, mene maticniot gin mi gi preporaca femibion 1. E sega gi kupiv i citam deka imaat dosta emulgatori od koi 3 se vo opasnite posebno e330 koj e najopasen i predizvikuva rak go ima... nezz dali da gi pijam... dajte nekoj sovet dali ste gi piele.l