Ti taka mislis trista simptomi si ispronasla a dobivas menzis nee mozno da si bremena odi proveri na lekar da vidis od sto gi imas tie bolki vo stomakot i od sto ti se vrti
А штo не си нaпрaвиш тест aкo се сoмневaш декa си бременa? Нaпрaви си и крвнa сликa, мoже нештo другo е прoблем.
Не губиш ништo. Прaви гo aкo се сoмневaш декa е мoжнo дa си трудна (aкo си имaлa незaштитени oднoси). Мoже и нештo другo дa е прoблем, не е исклученo.
Ти благодарам за одговорот. Никогаш претходно не ми случило ништо слично. Сега нема да направам тест ќе почекам до следниот месец дали ќе добијам.
Spored toa sto go kazuvas ne no kako mozeme nie da znaeme tuka ako ne napravis test?? I ne veruvam deka tolku brzo ke imas Macnini .Macninite se obicno posle 2riot mesec. So srekja
nemash simptomi na bremenost. normalno e nekogash pokratko da trae ciklusot, posebno ako nemalo jajce kletka toj mesec. ne sekoj mesec imame jajce kletka. nekogash preskaka. ne si bremena.
Zdravo devojki, Posledna menstruacija imav na 31.05 a vekje od 13.06 pa navaka bradavicite premnogu me bolat na dopir i osekjam cesto menuvanje na raspolozenieto nervozna sum kako pred dobivanje. Ciklusot mi e redoven. Dali se ova simptomi za bremenost, zosto za menstruacija nekako mnogu rano pocnaa da me bolat gradite, ili greska sum??
Prasanje do onie sto se bile 2 ili poveke pati bremeni. Dali simptomite vi bile isti vo sekoja bremenost ......da receme vo prvata bremenost ste imale simptomi isti kako sto ste imale i vo vtorata?