@BabyDaria Jас мислам дека бхцг неможи да згреши и кажува дури и нај рана бременост. Можеби ти касни од стрес
Дариа .. за 6 дена каснење би требало бетата веќе да биде очигледно видлива. Исто така и тестот. Само со еден ден каснење покажува а камоли 6 дена.
Јас имам едно прашање... Дали е возможно 9 дена пред менструација доколку дошло до зачнување,да дојде редовна менструација?5 дена пред да добијам ми се јавија силни главоболки и тоа трае еве сеуште и после завршување на менструацијата...Исто така сеуште имам симптоми за добивање како грчеви во јајници и во стомак...HELP! Морав и тука да пишам,немам одговор
Мислам дека е мноооогу редок случајот ( мојата докторка ми кажа дека постојат, а имам и вујна што добиваше првите три месеци) кога си бремена, а си доаѓа што би рекле вие вештерката. Ама симптоми спиење, главоболки, температури обично се јавуваат покасно, околу 6-7 недела. Ако се сомневаш направи тест, но биди со резерва, голема е шансата да не си...
Кога ми дојде,и тоа точно на денот,кренав раце од помислата дека сум...Знам случаеви ама искрено не стојам до тоа...Него почна д ама мачи тоа што ми остана болката т.е грчевите де едниот јајник де другиот,поише десниот,и исто и во стомакот ..буквално исто се како пред да добијам...3 дена ми траеше,денес и вчера ништо...сега почна пак да тече такво течен исцедок како кога го имав пред добивање..пак се влажнам лом да кажам.. безвезе..
Обично е генски, наследно кога жените добиваат а се бремени ( колку што имам јас разбрано). Ти заврши и пак ти дојде како кафеав исцедок? Уф, навистина ме збуни сега. Мене ми се има еднаш вратено на еден ден, трч кај гинеколог и ми кажа матката не испуштила се кога требало па као сега испушта . Ама ова е нагаѓање сега... Ај вака. Не обрнувај внимание ( ако можеш) , ако си случајно ќе добиеш симптоми еден куп меѓу кои кои има еден што мислам дека ниедна трудница не го испуштила а тоа е претеран умор и желба за спиење... Не знам како да те советувам на друг начин, да не фрлаш пари по тестови за џабе. Ок?
Договорено Ми заврши и не ми се вратило сеуште...а со спиењето тешко да ќе приметам,зашто јас сум од оние вечно ненаспани,хахаха,ама ќе забележам други..фала ти на внимание
Извини што не можев повеќе да ти помогнам. Но еве цела среќа ти ја праќам за да ти се исполни најголемата желба и да те читаме во труднички!
Жени уште ми касни.Секогаш сум имала редовна менстр. Во сабота правев тест попладне беше негативен.Од денес почнаа градите да ме болат. Страв ми е нов тест да правам има ли шанси да добијам никогаш не ми е доцнело волку 5дена.
Zdravo na site , mene mi dojde redovno , no ovoj pat so mnogu bolki i vednas posle ciklusot imav strasni bolki vo stomakot oa veke na 10 ot den od ciklusot , slabo svetlo krvarenje . Prasanjeto mi e dli krvarenjeto moze da znaci ovulacija i oploduvanje. Poveke zeni mi imat kazano koga ostanale bremeni im se javilo takvo krvarenje.
Можно е да се работи за имплатациско крварење,овулација е можна и одма после циклус,ако има поминато повеќе од 14 дена најубаво еден тест направи си...во случај да ти покаже негативен,а да осеќаш симптоми кој што ти се невообичаени најубаво тркни до гинеколог да ти биде мирна душичката
Vaka sega mene dve nedeli mi svrsuvase napraviv test negativen bese .. A mi se pojavuvaat simptomi imam .. Gadenje , Vrtoglavici ,,, Sea ke pocekam uste edna nedela i ke napravam test za bremenost .. Dali moze e rano ili ??? Ve molam pisete mi