Не можеш да бараш симптоми ако односите ви се пресни тоа дефенитивно. Тука најверојатно ти удара психата в глава. Ако во случај ти касни тогаш е можно да ти се гади и врти иако и тогаш би рекла дека е рано за било што бидејки плодот е навистина мал и навистина нема што да се види на ехо првите недели. Ако не ти дојде менструација повтори го тестот после неколку дена доцнење.
Simptomi nemam , mislam deka nemam , nema uste 14 denovi pominato od krvarenjeto , ke si pocekam i poveke ako ne i do sledniot ciklus , mene sekogas mi e redovno so 1-2 denovi pokasno, taka da ostanuva da cekame. Stiskam palci
@Адрија Што и да е,без потресување,можеби имаш доцна овулација-па би се оплодила последните денови,можно е и да не овулираш секој месец,незнам колку време се обидувате но пред се пробај да си смирена,и да си побараш на нет и по книги информации и факти околу забременување и бременост.Многу е подруг целиот приод кога имаш теоретски познавања..ти држам среќа за најскора бременост
Ne dobiv devojkiii.... vo ponedelnikot bevme na pregled so mm iiiiiiii... KE IMAME BEBENCEEEEE 5 nedela sum... Se nadevam deka se ke bide vo red ovoj pat, doktorkata mi dade dabroston da pijam 2 na den sprecuvalo spontan abortus a folna si piev I predhodnooo
Daj boze da ostanam .. sega posle 12 treba da odam na ginekolog edvaj chekam da vidam shto ke mi kaze. .. ☺ obavezno ke ve izvestam
Многууу сум среќна за тебееее..... Нека е добромисла дај боже се да е во ред и да имаш лесна бременост од се срце ти посакувам се најдоброоо
Девојки, дали има некакви шанси менструацијата да доцни поради пиење таблети ОМЕПРАЗОЛ?!?!?! Има ли некој искуство со ова?
Не. Лекoви кoи имaaт влијaние нa тoa се нaјчестo aнтибиoтиците, a Oмепрaзoл е блoкaтoр нa.прoтoнскa пумпa (вo желудник), aкo дoбрo се сеќaвaм. Не влијaе нa циклус, aмa aкo ги пиеш вo склoп нa трoјнa терaпијa зa хеликoбaктер пилoри, тoгaш мoже дa дoцни oд aнтибиoтикoт вклучен вo тaa терaпијa. Вo спрoтивнo, кoинциденцијa е.
Тогаш немаш простор за грижа(ако не планираш бременост)вероватно е до хормони,клима,стрес,и сл..почекај до пон и јави се на гинеколог
Мoжеби е нештo другo вo прaшaње. Кaкo штo пишa членкaтa пoгoре, прoменa нa климa, стрес, хoрмoни... a сo сaмoтo тoa штo ти дoцни, уште пoвеќе си пoд стрес, пa и тoa имa влијaние.
@dunika @Annath Ви благодарам многу. Се надевам дека ќе дојде денес/утре, дека на моменти ме болат јајниците.