Уште сега купи тест, доколку си во можност. Be Safe, Sure Check и Self Clear може да се направат во било кое време од денот.
Пепче штом си имала краварење овој месец мали се шанаите за бременост. Без разлика дали помалку ти протекло важно си имала циклус. Штом односите ви се заштитени реално не си бремена. Но бидејки имаш пореметување во циклусот најдобро да одиш на гиниколог.
Zdravo. Imam edno prasanje. Imam redoven ciklus na 28 dena. Trebase da dobijam vcera, so soprugot imame nezastiten odnos. Nemam nikakvi simponi za dobivanje, pravev test denes so vtorata urina i pokaza negativen.... neznam dali e uste rano da pokaze? 10 dena pred da dobijam imav zapek, navecer stanuvav od spienje da mokram, (sto do sega ne mi se slucilo), i gradite mi se oteceni. Ve molam za sovet.... fala vi.
Здраво на сите.Имам 25 години, имав со дечко ми незаштитен однос минатиот месец.Ми доцни 20 дена.Пед десетина дена имав симптоми а добивање болка во гради, болка во стомак.Пред три дена на гаките приметив капки крв, мислев сум добила ама ништо потоа.Сега немам болки никакви ни во гради ни стомак, имам гадење скоро пет дена, и покачена температура.Незнам дали од стес што чекам цело време ми е, ми се случувало да ми закасни и до 10-15 дена ама не во последно време имав редовна.Тест неам направено ми е страв да видам кај и да е морам Кој сака нека сподели дали е можно да сум трудна.Исто имам зголемен кафеав исцедок и мириса силно.Или може повеќе станува збор за инфекција?Мислење?
Luge napraviv sega test od ovie simptomi sto gi pisav, bremena sum.Ne planirano, iznenadena i zbuneta.Denes pak imam temperatura i gadenje.Utre ke odam na ginekolog.Ne mi se veruva.Ama toa e
Zdravo devojki,sabajle pravev test i beese negativen nz dali e rano uste za test,zatoa sto vo juli mi dojdi na 13,ivo avgust trebase neli na 13 moze da zakasni i do 4,5 dena..a na 6 i 7 avgust mi potece kafeav iscedok i od togas nisto.. I sega neznam dali e rano uste ili..? ve molam za mislenje
Мој совет да си отидеш на лекар најубаво ќе ти каже што е. Според мене би требало да си бремена и дај боже да си. Ајде утре да не израдуваш! Поздрав
Сега за сега не осеќам ништо.Кога ми идеше мислам пред да ми дојди сум осеќала и болки во градите и нозите ме болеле сега ништо.. Малку желудникот ме заболува и левиот јајник..