Одговорот што си го добила е баш нормален.Со сигурност неможе никој да ти одговори дали си бремена.Инаку некогаш и мене ми се јавува кафеаво пред да ми дојде
можно е нешто да имаш пр со хормони јајници кога последно си била на преглед .. За да си бремена веројатноста е мала си имала мн темно тоа може да биде од повеќе причини најубаво појди си на гинеколог ипак и порано си добила и се може нешто има но ипак да си добиеш самата сигурност направи си тест земи некој поефтин ако не ти се чека
Napraviv test na 20 izleze negativen,a na 25 pak imav posvetlo kafeav iscedok traese 2 dena,gradite pomalku me bolat...neznam... Posledno bev na ginekolok pred 4,5 meseci.
Најдобро појди си на гинек. можно е нешто да влијае на тие промени затоа превери си доктор најдобро ќе ти каже а само 15/20 мин е еден преглед .. ипак за секој нерегуларен исцедок од телото треба да се направи проверка доколку има и др симптоми .. може си имаш пореметување на циклус со некоа таблета ќе се среди све појди си најдобро ти е така
Здраво девојки. Со мм имаме незаштитени односи. Тој сврши во мене во периодот кога ми беа плодни денови. Сега веќе цела недела имам болки во половината , градите многу ме болат и одвреме навреме ми се јавува болка во стомакот слична на онаа кога добиваш. Обично кога ми иде циклусот ги имам овие симптоми но само ден пред да ми дојде , а сега траат цела недела. Циклусот треба денеска да ми дојде па сакам да прашам има ли можност да сум бремена и дали денеска ако направам тест може да покаже позитивно.
Здраво девојки. ве молам да мислење. последен мензис ми беше на 3ти септември, направив тест на 29ти и излезе бледа црта.. бев на гинеколог и не ми утврди бременот само здебелен ендометриум 11 мм. дали уште е рано да се види на ехо или е некој др проблем?
штом имало бледа црта 99% има бременост,за ехо уште е рано да се види без грижи за некој ден повтори го тестот или пак провери преку крв
И јас денеска бев на гениколог и исто така и мене ми е здебелен ендометриумот и ми рече дека веројатно се работи за бременост и во петок да одам повторно
чувајте се и за недела до две пак на лекар, неможам да ја најдам сликата да ви покажам мојата втора црта колку беше бледа
dokotorot mi rece za 10 dena da odam pak i kao 90 % si bremena ama neznam ova ona... denes zakazav kaj dr doktor mu objasnav sve i vika deka vo 4 nedela i 2 dena bi trebalo barem tockicka da pokaze. devojki drzete mi sreka..
може покасно си останата бремена, не губи надеж почекај уште некоја недела за две недели со сигурност ќе се види се
Едно прашање до вас феминки.. Минатиот месец имав добиено на 5ти септември, овој месец требаше да ми дојде на 2-3, меѓутоа на 4ти утрото видов крв. Целиот ден потоа немав никакво крварење, наредниот ден пак ништо, само малку кафеав секрет..и еве денес пак ништо Желудникот ме мачи веќе неколку дена.. А неколку дена пред терминот за доаѓање целата бев исипана по лице.. Некој совет ако може, ако има некој со слично искуство...
Доколку си имала незаштитен однос па и плодни денови се направи си тест за секој случај може и крвта да била оти покасно си забременета ако си па затоа така се јавува понекогаш и до вгнездување на плод .. а може и некои промени имаш па направи си најдобро тест знај си што е па појди си и на док..Со среќа