Можно е само доколку тестот е направен прерано или пак си зачнала покасно. Почекај па пак тест доколку ти касни. Бремена си 100 % не 99 честитки .. рана бременост .
Zdravo so mm 1m rabotime na slucajot bebe megutoa poslednive nekolku dena otkako normalno zavrsuva vo mene se custvuva mirizba dole I toa preku cel den Mi mirisa kako na riba.dosega ne procitav nigde za vakov slucay. pomagajte ve molam pisete sto bi mozelo da bide? Fala na site odnapred
si zakacila mala infekcija dole ne e opasno so soodvetni vaginaleti se se sreduva pojdi si na ginekolog da te pregleda i prepise ...
Jas pak....ok znaciii use neam dobieno se nerviram I planiram test da pravam za den-dva amaa sepak pak tuka da si prasam. Znaciii Dali IMA sansa da sum bremena odnosi nezastiteni imavme na 23 avgust I od togas I septemvri I oktomvri si imav normalno dobieno amaa pred 1 nedela vo neplodni denovi pak imavme nezastiten odnos amaa ne SME sig deka svrsil vo mene 90%ne.... Trebase zavcera Da dobijam use neam a podudna sum vo stomakot priimer denes da utre ne....od strav ne znam so da mislam cekav da dobijam amaa poso ne dobiv kje pravam test paa kje vidam za ginekolog...
хелоуу...знам дека е рано за паники ама морам да споделам имавме не заштитен однос и тоа на плодни денови ама сме сигурни дека не сврши во мене...рано е за да имам симптоми за добивање а јас осекам тапа болка во јајниците,зголемен бел исцедок што ретко ми се случува,нафрлано лице,промена на расположење,станувам на сабајле гладна шо пак исто мн голема реткост а после можно е цела ден да не јадам ништо...колку е голема веројатноста да останеш бремена од предсемена течност?? некој слична ситуација?
Minatiot mesec dobiv na 26, no veke ne dobiv, imam bolki vo grbot i macnini no bez povrakjanje. Inace nekolku pati so mm imavme nezastiten odnos i denes napraviv test negativen ..sega?? inace edvaj cekame bebence
Направи за неколку дена повторно тест, ако не ти се чека направи крвна слика,ем ќе се провериш ем побрзо ќе знаеш дали си бремена,да не чекаш тест,од обична крвна слика неможе да дознаеш,ќе им кажеш да провериш дали си бремена,бидејќи треба да испитаат бета гцгхормон. Затоа со крвна обична не се дознава, со лесно и пиши инфо понатаму израдувајне и нас ако си .
Честитки ,стом има втора линија па макар и по бледа и мојата беше бледе зардаи рано направениот тест но пуста нестрпливост
Па секогаш има минимална шанса ако било во плодни денови и без кондом, за симптоми само е рано, од што си замислуваш во главата психички се ти се случува (башка симптомите за бременост и добивање се слични) Тест по прв ден доцнење и тоа е тоа...
Од 23ти август не си трудна сигурно, ама ако овој последниов пат не сте се пазеле баш тогаш постои можност. Можеби си подуена бидејќи треба да добиеш. Останува да почекаш уште една недела да добиеш, ако не добиеш да си направиш тест за бременост. А зошто не си користите кондоми ако не сакаш да ти се случи бременост?
Jas mislam se e do psihata ,opustise a shansi sekogas ima od momentot koga ke zapocnete so seksualen zivot
simptomite na bremenost ednostavno ne pocnuvaat tolku rano. pred da dobiete nema sansi da imate nekakvi simptomi osven identicnite so pms. kako sto velat site doktori - prv simptom e docnenjeto na ciklusot. taka sto, i jas se slozuvam deka se e do psihata opasni raboti moze da napravi, na nekoi i stomak moze da im porasne na psihicka baza ) @demon
фала ви мн...не дека нешто сум опседната и цело време мислам на тоа ама ми падна чудно па си викам да прашам може има некој со слична ситуација...
Epa vaka jas posto sum taze trudnicka 5 nedeli i 6 dena ke vi go kazam moeto iskustvo... jas prokrvarev skoro brzo dva tri dena po odnosot so mm no vo 3ta i 4ta nedela veke imav prvi simtomi a toa e gadenje, nervoza i tapa bolka vo dolniot del skoro isto kako pred dobivanje a ovaa nedela pocnuva i polovinata da me bocka od vreme na vreme... sto e normalno bebusot raste i si zavzema prostorce kaj mamicka P.S.: Nikogas ne sum bila emotivec no koga i na tv placat i mene mi ide taka nesvesno....
Ми доцни два дена Пред една недела два, три дена имав бодење во стомак и два пати црвена лига, е сега дали хормониве ми се полудени или се фатило овој пат незнам.. го правев тој домашниот со сода не ми текна тест да купам и ме копкаше, пенеше содата... ке чекам уште некој ден и тест