Женски, имам потреба од совет. Со вереникот минатиот месец (неколку дена откако ми заврши менструацијата) имавме односи,но не се чувавме. Овој месец требаше да ми дојде менструација пред 7 дена, што значи 7 дена ми доцни. А имам мала болка во градите, чат-пат болка во стомакот и грбот (исто како пред добивање) , премногу ми се јаде, прееемонгу вода пијам, осеќам нешто ко киселина. А правев тест пред некој ден , искочи негативен. (Земав утрински тест, ама го напраив вечерта, неможев да чекам.) ..... Совет.. нешто ? Ви благодарам многу. Имајте убав ден.
pocekaj uste nekoa den prerano izglea ti e napraven testot barem do 10 dena neka ima kasnenje i zemi si ako ne i sure check toj se pravi vo sekoe vreme i kao najtocen e ali ako ima bremenost sekoj ke pokazi mozi seuste rano e pokasno e zacnato bebe za nekoa den sig ke ima dobri rezultati a i po simptomive i kasnenje od 7 dena golema e verojatnosta da ja dobies najubavata vest ajde so sreka i izraduvaj ne
@macufce zemi si uste eden no od onie sto mozes bilo koga da go napravis jas zemav germanski od zegin okolku 150 den bese mi kasnese 4 dena go napraviv porucek i ispadna pozitiven i toa mnogu ubava bese vtorata crta ..... so srekja i ocekuvame ubavi vesti
I jas od nestrpilvost napraviv pred edna nedela (kao bozem 7dena po odnos pokazuva toj), bese negativen.. a eve sega 3 dena mi docni i nemam nikakov simptom za nisto utre kje pravam ako ne dobijam ajde i ti utre
Utre e denotttt Hihih. Mene me nervira so 7 dena mi docni, i imam nekoi simptomi (ili bar jas taka mislam) a testot mi kazuva negativen paaaaa nemoze taka hahhaha Ajde mora da bide edno, ili ke dobieme, ili sme trudni ... treto nema haha Drzam sreka zenska
Mene so prvoto taka mi bese nemav simptomi nikakvi osven toa bockanje vo stomakot, na 5ti den docnenje bleda linija imav, na 7mi den vekje povekje se gledase so vtoriot test ajde so srekja utre
Пoследнaвa неделa двa пaти се oбидoвме a пoследнo пред двa денa се oбидoвме.. Денес дoбив имa шaнси дa сум бременa? Дa нaпрaвaм тест пoсле oткaкo ке ми зaврши или не ... Бaш сaкaм дa сум бременa имaв еден спoнтaн пред 4 месеци
Најверојатно не. Не знам дали мериш овулација, односно дали истата евентуално била во овие неколку дена...па што очекуваш и покрај најнормална менструација да има нешто. Моето скромно мислење е дека при обилна менструација тешко може да дојде до имплантација и зацврстување на плодот ... Најважно со дробра мисла и сакајте се со мажето. Ти ја праќам сета среќа за што побргу да ја видиш втората цртка.
Ajde @mariz ne se obeshrabruvaj samo opusti se i ne misli na bebe i ke bide od licno iskustvo... sekogas posle dozdot doagja sonce
Имам јас едно 19м дома и за него после 5,6 месеци обиди се фати.. сега од Август почнавме и ќе биде не се секирам многу, фала сепак
Здраво на сите Последна менстуација ми беше на 09.10 од тогаш па наваму бевме активни за бебче е сега треба да добијам исто на 09. 11 ако направам денес тест дали ќе покаже точно или дапочекам уште некој ден?!?! За првото детенце од прва се фати а сега веке 6 месеци без резултат Кај мене пап и брисеви се во ред а сопругот не правел до сега спермограм дали да направи или да почекаме уште малку Поздрав и ви посакувам две цртки ма сите
Може да почекаш уште некој ден . во мојот случај тестот ми даде позитивен резултат на денот кога требаше да добијам , така да во најмала рака почекај бар до 9ти месецов. ти посакувам да си видиш две цртки
Феминки, добив на 19.10 после тоа бевме активни за бебче. Обично добивам на 30 дена, значи денот за недобивање би бил 19.11. Но од вчера ми отекоа градите и ме болат. Не е рано за ПМС симптоми?
Zdravo feminki imam edno prasanje mi docni 4 dena sabajle napraviv test od 40den so prvata mokraca vtorata crta bese bleda potoa po 1 sat napraviv sure chek toj izleze negativen dali nekoj imal vakva situacija dosega?
poverojatno e deka prviot bil pozitiven, a vtoriot ti izlegol negativen zatoa sto mnogu brzo si go napravila i koncentracijata na hormonot e mala - em poradi nedelite, em poradi toa sto ne si pocekala barem uste nekolku saati, odma si mokrela...