Zdravoo devojki vaka Sega napraviv test za bremenost I mi pokaza 1 crta a drugiot cel del bledo rozevo dali toa znaci pozitivno??
како цел дел розев? треба да имаш две црки и без разлика дали е светла или темна црвена е позитивен. Ако цел дел розев станал тестот е невалиден, ваљда знаеш како изгледаат позитивни тестови..
Да не си ставила премногу мокрача... некако ми изгледа дека би бил позитивен, но вторава цртка се разлеала... повтори го пак јас мислам ке биде позитивно..
Здрaвo.Џaли некoј се нaшoл вo сличнa ситуaцијa.Имaм исти симптoми кaкo пред дoбивaње,a некни нaпрaвив тест имше едвaј бледa втoрa цртa,денес пк нaпрaвив oдручек и цртaтa втoрa беше бледa aмa јaснo видливa.Сaли сум бременa и пoкрј тoa штo ме нaбoлувa мешетo кaкo зa дoбивaње o грaдите истo?Ве мoлaм кoј знaе некa ми oдгoвoри
Cim maci i dvata testa ti se pozitivni so lesno neka ti e ... normalno e da te boli stomakot a i gradite kako za pred dobivanje i jas istite bolki gi imav pred dve nedeli eve denes sum 7ma nedela megutoa malce po retki.
Помош, последната менструација ми беше на 7ми октомври,дента кога требаше(зборувам за 7ми ноември) да ми дојди ми се појави темно кафеав исцедок и траеше 3 дена,без болки а кога го имам тогаш имам страшни болки сега ништо. После една недела направив тест негативен,бев на гинеколог ми кажа уште е рано за да се види нешто,а се е ок,немам цисти и сл.Денес пак правев тест пак негативен. 11 дена ми доцни. Чудно се чувствувам,ми се спие,имам вртоглавици,многу јадам,и денес ми отекоа и почнаа да ме болат градите? Можно ли е да сум бремена? Му се сличило ли вака нешто на некој??? HEEELLLPPPP
Здраво девојки, јас сакам да ја опишам мојата состојба и да ми кажете што и како хихи.Значи на 6 октомври си имав нормалне циклус кој ми трае 5дена.Следниот месец добив на 6ноември ден порано од предвидената дата и имав болки малки по силни од обично и периодично ги осекав.но овој пат 2 дена имав малку повеке додека останатите денови скрос малку и ми траеше 6-7 ден.Цело тоа време се до Денес осекам слаби вртоглавици,често ми се лоши повеке пати од кога ке јадам нешто исто и половината ме боли посебно од левата страна.И многу сум послана.Не верувам дека е можна бременост но така ме води ситиацијата.Тест никако да купам од неколку при чини но ке купам да не ми е на ум )) Што мислите?Поздрав за сите
Феминки ве молам и за ваше мислење.. Циклусот ми е редовен и никогаш не каснит. Сега 3 дена каснит и направив два теста вчера и денес и како да гледам една бледа линија ама ајде да се посоветам и со вас, си мислев да не си замислувам од преголемата желба за бебуш дека гледам и втора линија... утре едвај чекам да одам на гинеколог да видиме што како е. Иначе пред 7 месеци имав спонтан на 3та недела од бременост :/
Честитки иако не те познавам премногу ми е мило посебно поради ситуацијата во која си била.Го поминав истото но тебе ти честитам од срце лесна бременост здраво и живо бебче господ да ве чува....Честитки