Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Martovka

Martovka Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    12
    Моите симтоми беа слични како за добивање но имав разлика во мокрењето мокрев често и исто така осеќав мирис страшен и ми беше одбивен а дотогаш ми бил убав(парфемот на мојот сопруг) и одбивност на кафе што пред бременост ми беше кафето ммммммм вкусно....е сега кај секого може да е различно кај мене беше така.Поззз и да си видиш тоа што си посакуваш.

На FoodLover му/ѝ се допаѓа ова.
  2. FoodLover

FoodLover Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    469
    Даа и мокрам често...Фала ти :)

3. 95marija95

95marija95 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2016
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    10
    Здраво женски :)
    Сакам да споделам со вас,кој знае нека одговори..
    Имав незаштитен однос на втор ден од циклус со свршување внатре..по 8часа од тој однос се напив апче норлево немав никакви симптоми од апчето..по 15дена од испиеното апче имав благо крварење ептен светло само еден ден траеше..другиот ден,16дена по ризичниот одност направив тест за бременост и беше негативен..ете сега 18дена по односот имам бело прање нормално..за 8 дена треба да ми дојди циклус но јас немам никакви симптоми ..а обично 10дена пред да ми иди циклус многу ме болат градите..сега немам никаква болка на допир..што мислите дали има место за паника? :(

4. yum07

yum07 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Здраво феминки, имам едно прашање за вас. На 12 ноември имав незаштитен однос, потоа испив норлево и по некое време добив 10 дена пред очекуваниот циклус( да нагласам немам редовен циклус) и ми траеше исто 6 денови,како вообичаено. Пред една недела, ми се појавија некои чудни симтоми како болки во стомакот, премногу осетливи гради и болки во долниот дел од грбот придружени со благо гадење. Бидејќи се посомневав во бременост, изутринава направив тест Be sure, кој ми покажа една црвена линија. Дали е можно да сум бремена?

5. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.736
    Допаѓања:
    77.024
    Чим си добила не, башка со негативен тест уште помала веројатност :) си добила порано поради хормонското апче кое пореметува циклус малку, има достаа нус појави тоа апче, прочитај си...

На yum07 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. macufce

macufce Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2016
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    454
    Феминки хелоу. Имавме со вереникот односи на скоро една недела пред да добијам(сврши во мене). Ми каснеше 3 дена,ама добив. И еве го , 3 дена ми траеше (кафеаво имав.) Денеска ептен малку ,а обично ми трае 5 дена. Друго имам на моменти болка во левата страна на долниот дел на стомакот. Сеа прашањето ми е,дали иако имав "добиено" има шанса да сум бремена?

7. Rose-tulip

Rose-tulip Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2014
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    287
    Хелоу Мацо :hai: Само кафеаво ли имаше или и крв? Зашто може да ти било од имплантација, тоа како што имам читано е или бледо розево или кафеаво и може да трае два три дена... А па штом бил односот пред десетина дена, рано е за да покаже нешто....
    Ќе мора да почекаш уште малку, па тестче (fingers)

8. SummerGirl12

SummerGirl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    214
    Devojki mi kasni denes skoro 5 ti dendenes edvaj se resiv da napravam test ama izleze negativen...I neznam sto e rabotata.inace na testot sto go kupiv pisuvase za in vitro postapka dali IMA to a nekakva vrska .Ve molam za sovet

9. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    хахах.
    ин витро значи вонтелесно. и не пишувало постапка туку за ин витро употреба.

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.755
    Допаѓања:
    38.566
    Κупи Be Safe. Оκолу 100 денаρи е. Сигуρно ќе ти поκаже точен ρезултат.

11. SummerGirl12

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    214
    Bas od nego zedov Sega I go napraviv I pokaza negative :(

12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.755
    Допаѓања:
    38.566
    Тој тест и јас го пρавев κога останав бρемена втоρиот пат. На него не пишуваше деκа е за ин витρо употρеба. Штом е негативен, не си бρемена. Земи и дρуг тест. Во пρвата бρеменост го пρавев Sure Check. Оκолу 145 денаρи е.

13. SummerGirl12

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    214
    A na primer od sto moze da mi docni?

14. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.755
    Допаѓања:
    38.566
    Стρес, пρомена на κлима, настинκа, поρеметување на хоρмони.

15. SummerGirl12

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    214
    Blagodaram

16. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    252
    Женски треба да добијам за 6 дена , имав однос три четири дена по менструација и неделата после тоа.Пред 4 дена имав многу малку како кафеав исцедок и имав грчеви долниот дел од стомакот ( се надевам на имплантација) но имам симптоми и за пред добивање градите ме болат и сум нервозна многу а не ми се чека само на тоа мислам , да направаѓ тест рано е ама да не покажи па нешто не ми се чека . Имам и болки во половината што досега не ми се случувало пред менструација. Да купам тест некој што можи да покажи толку брзо дали знаете?

17. anadimitrova14

anadimitrova14 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Zdravo na site :) znaci vaka mi docni veke 3-4dena I imam redoven ciklus...veke imam I ne koi simptomi na bremenost gadenje,zamor,zadisuvanje,poduenost na gradite,pospanost....do sega napraviv 2 testa I ispadna negativni....nz dali se uste e rano za test I dali ima Mala Nadez da sum bremena ve molam za sovet :*

18. SummerGirl12

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    214
    Istiot slucaj SME jas I ti jas Dene's eve veke 5 den kako mi docni napraviv test negativen aj si velam mozebi od nastinkata kojznae. Trk ili do ginekolig ili preku krv proveri.Vo sekoj sluca ti posakuvam vo skoro da se pofalis so || crtki

19. anadimitrova14

anadimitrova14 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Ooo Daj Boze da se izraduvame I dvete so ||

20. SummerGirl12

Се зачлени на:
    24 април 2016
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    214
    Imame sansa za ||crtki ama ke si pocekame uste nekoj den pa ke proverime,daj boze od srce ti posakuvam za da si vidis positiven rezultat :))