Ако испитуваш на болница ако испитуваш во приватна лабораторија тогаш не треба ама чини 600-800 денари,,, среќно
Утре сабајле со прва мокрача направи тест но гледај да не ставиш премногу урина со оглед на фактор дека до сега ти бил еден и ненаправилно направен. Земи од поскапите па ќе видиш. Може е сеуште рано па затоа негативен па позитивен па тие резултати.
Zdravo devojki , poslednata menstruacija mi bese na 14 dekemvri , a posleden odnos na 19 dekemvri . Na Nova godina mi protece kafeav iscedok , vcera veke poveke imase kako necista krv, napraiv test I kako da ima mn bleda linija no moze I nema neznam so da kazam poveketo sto hi prasav ja gledale . Sega pred nekolku minuti Pak prokrvariv I toa primetiv kako partalcinja, a treba da dobijam na 10 januar. Nekoj so slicno iskustvo?
Почекај да ти доцни менструацијата па наприви си тест! Ма да не верувам тест да покаже десет дена по односот, треба најмалку две недели. По доцнењето направи си тест и ќе знаеш сигурно. Со среќа, да пишиш убави вести
Odam utre sabajle obavezno , ako pocekam uste malku ke se seknam... Za prv pat osekam nekoj strav I jas nemozam da si objasnam zosto, no ke otidam za da mi e mirna dusava vaka nemoze .
Да не е имплантациско крварење.. ако е веќе обилно крвавење најверојатно си добила. Јас минатиот месец за чудо добив пред 30 дена од циклус, а се добивав 35-40дена, многу чудна менструација имав и кратка..
Treba da dobijam na 10 januar , a I ne e menstruacija odvreme navreme krvaram I e mn temno . Prvo pocna so nekolku kapki a ovie dva dena poveke mi protekuva na gakite ili koga ke se izbrisan samo.
Исто ми беше и мене, обично по 7 ми трае, а овој пат 5 дена само. Прв ден ептен темно кафено, ко талог од кафе, втор ден црвено, трет пак кафено скоро ич мислев ми заврши, па пак четври ден црвено и веќе 5ти ден малку црвено и ми заврши :/ Сигурно дека порано добив ми беше таква чудна.. ама па пред оваа менструација, претходната ми каснеше многу и добив со апчиња, па може кај мене од тоа се пореметило... Но кај тебе чим има две цртки, може да е бебче, дај боже да е
Мене последната менструација ако можам да ја наречам беше таква. Од прилика 2-3 дена како да крварев на таков начин со кафеаво и темно и наредниот месец кога требаше да добијам не добив. Може и да е крварење од матката кога се закачува плодот. Ти посакувам среќа
Vi blagodaram na odgovorite daj boze da e za ubavo site da se izraduvame . Jas denes sum nekako pozitivno raspolozena I nemam iskrvareno , pa zdravje ke vidime mislam deka e podobro da pocekam uste nekoj den za da go povtoram testot. Ve baknuvam
Здраво девојки.. Среќна нова на сите и среќни новогодишни празници.. Јас требеше да добијам на први јануари, секогаш имам незаштитени односи со маж ми (мислам без кондоми и сл) но предходниов месец тој не сврши во мене.. е сега ми е чудно што немам сеуште добиено.. некое вакво искуство?
Можеби ти доцни од некои други причини на пр. настинка а може и да е бременост ништо чудно затоа што имате незаштитени односи. Да сум на твое место утре со првата утринска мокрача би си направила тест чисто да си знам на што сум.
Женички, има ли некоја искуство со болницата Плодност во Битола? Ми се јави денес геникологот, рече немало да биде тука за најсигурно да одам Битола