Приватна болница е, не ти треба упат.. Иначе кај мојот доктор што одам во Плодност цената му е 1500ден.. Ако сакаш кај Таше 2000
Jas pocnav vo plodnost I sum kaj Tase I sum zadovolna Sega za Sega. Neznam samo sto e ova so razlika vo Cena , Mene za pregled mi zede 2200. Inaku Tase e mn dobar I strucen samo so kaj nego e mn guzva prasaj si , sekako site se Tamu super ginekolozi mislam deka kaj koj I da otides nema da zgresis.
Обично Таше работи на вештачко.. Т.Е на тие што имаат сериозен проблем и има мн гужва кај него. Како што кажа феминката погоре, секако можиш да отидеш кај него.. Јас сум кај Владимир Поповски и сум презадоволна со среќа и да не известиш
Незнам кај ќе одиме, ама сигурно кај некој добар, јас сум сигурна дека сум бремена, барем така чувствувам ама зошто вака со тестовиве, а сите симптоми ги имама и ми доцни.. со Господ напред се надевам на добри вести, секако ќе пишам
Моментално не сум во град..утре вечер се враќам и петок ако веќе немам добиено ќе направам.. ти благодарам
Sorry imam ispusteno, srekno utre I cekame pozitiven odgovor Mila misli samo pozitivno nemoj da se opteretuvas. Eve jas posledna mestruacija imam na 14 dekemvri a na Nova god dobiv nekoj kafeav iscedok pa se do vcera go imase I toa vo pogolema kolicina , plus I test praev I mi pokaza bleda vtora linija I seuste nemam otideno na ginekolog cekam vtornik da vidam dali ke dobijam srekno utre I cekame pozitiven odgovor
Ти благодарам, ама не утре па ќе видиме може и задутре да биде. Како и да е едвај чекам да отидам а и тебе со среќа, сигурна сум дека си бремена
Пред да одиш можиш да си напрајш уште еден тест. И помалце урина ставај П.С во Плодност сите се добри кој и да одбериш поз