Можеби си изела нешто расипано или си подзакачила некое грипче, исто и јас мислам дека нема шанси за бременост
Jas nemam uste nikakvi vesti... Lele kakov stres.... Da neznaes an sto si za nesto sto go sakas bilo najtesko.... Na 15 ti trebase da dobijam i nisto na 17 napraviv test ama pokaza samo edna i neznam sto da pravam koga da naprama pak test a za to maloto krvarenje bev na 8 na doktor i mi rece nema nisto ni loso ni za falenje pak si se tesam deka bilo rano za da se vidi bremenost.....
Ако си случајно веќе месец дена бремена би требало да ти покаже преку крв или на вагинално ехо да се види мала црна точка во матката... кажувам би требало, затоа што мене ми покажа дури на месец и две недели, претходно ништо! Пробај да се релаксираш малку, стресот влијае негативно на целиот организам, а поготово за ваква работа, јас кога најмалку очекував и кога кренав раце тогаш не изненадија две црвени линии!
Za bremenost na ginekolog poslem 5nedela i za dvete mi pokaza ,ne deka testovite ne se sigurni ama sto i da pokazi testot poseta na doktor e neizbezna
И мене последно тестот ми покажуваше негативен После 2 недели каснење мислам беше 6ти по ред ми покажа позитивен Најдобро е преку крв да провериш најсигурно ти е
Jas go zemav testot self clear od zegin Edna nedelaa pred da mi dojde Bev ljubopitna ne mozev da cekam. Go pravev rano sabajle so prvoto odenje vo toalet odma mi pokaza vtora bleda linija Bev ptesreekna
Zdravo devojki...od ljubopitnost i nadez nemozam da docekam da doznaam dali sum bremena.... Citav mnogu,ni sepak sakam da prasam,dobiv na 15 ovoj mesec mi traese do 17 (na 18 imav maaaal iscedok ednas).... Na 19 i 20 imav nezastiten odnos,2 pati svrsi vo mene....me interesira dali imam sansi da ostanam bremena,iako ne se plodni denovi,i koga bi mozela da napravam test,dali mora da cekam do slednata menstruacija.... Kolakvi se sansite da zabremenis vo tie denovi? fala vi odnapred
За тест можиш да направиш 2 недели по односот. Ама за најпрецизни резултати би било подобро да почекаш да ти касни.
Ќе треба да почекаш да ти доцни барем еден ден менструацијата па да направиш тест или да провериш преку крв затоа што така е најсигурно дека ако направиш порано може и погрешно да покаже.
Devojki zdravo, se izvinuvam sto ne posam sk mk font no pisam od tel zatoa....na 19 ovaj mesec mi bese ploden den, imavme seks so decko mi prviot pat ne se drsi nisto no prodolzivme vtora runda posle pola saat vreme no toj se nemase izmieno niti urinirano posle prvata runda...sledna mins treba da dobijam na 2 ri fevruari..gradite gi osekjam mn tesko imam bolki isto taka imam bolki vo polovinata i sredniot del na grbot, i nekoja cudna bolka vo dolniot del na stomakot..bolkite od denes vo stomakot izceznaa vo polovinata se namalia a gradite seuste ne..se prasuvam dali se toa simptomi na bremenost
Zdravo devojki nova sum na forumot i sakam da ve prasam znaci posleden pat imav menstruacija na 30 dekemvri i treba da mi dojde utre (sekogas imam redoven ciklus) ovoj mesec koga imavme odnosi bas se pogoduvase i vo plodnite denovi sekogas da svrsuva vo mene , veke 2 nedeli gradite mi se oteceni me bolat isto kako pred menstruacija custvuvam grcevi vo dolniot del na stomakot i bolki isto kako pred menstr. dali e mozno ova da se simptomi za bremenost i dali ako napravam test ke mi kaze tocni rezultati ili da pocekam uste nekolku dena
Симптомите и за бременост и за менструација се исти. Така да неможиш да се базираш спрема нив. Бидејќи имаш редовна менструација би било добро да почекаш барем 2 дена да ти касни.. со среќа
Pak jas ve molam za pomos...na 24 imavme nezastiten sex (racunajki deka mi se plodni denovi) no ovie 2,3 dena posebno deneska imam bolki vo dolniot del na stomakot na periodi se malku posilni od levata i desnata strana a na sredina tapa bolka....nekoe mislenje...pred da odam na ginekolog
Има шанси да се и симтоми за бременост. Бидејќи симтомите за бременост и за добивање се исти. Јас направив тест за бременост само после еден ден каснење па ми покажа две црти. Кога ќе купуваш тест ти препорачувам да земеш од тие што се потопуваат во мокрачата.
Ovie 3,4 dena imam tapi bolki vo dolniot del na stomakot isto kako pred dobivanje,nekogas se malku poslilni....nekoj mislenje?
Здраво девојчиња кажете ми од кога почнавте да ги осеќате првите симптоми,и дали болката во градите е иста како и после овулација пред добивање на минс.?
^1 nedela pred dobivanje, a tie 2,3 dena pred ciklus koga ocekuvav najintenzivno i gradi i bolka mislev vo sekoj moment dobivam. Simptomite se isti