Израдувај не.Чекам.Јас имам уште до недобивање,а со оглед на тоа што одамна некоја не се пофалила,ептен ќе се израдувам.
Искрено и јас сум возбудена.Гледаш,обично среќата доаѓа кога креваме раце од неа.Леле баш разубавување на денот. Честитки,со лесно,и најубав период да имаш,и дај Боже за 2 дена дупла Бета..Влезена во 5та недела..СУпер..
Да ве известам бев денес се е во ред си го видов бебушот.Ви посакувам на сите да го доживеете ова чувство
Долго ме нема на овие теми, сум заборавила па да си препрашам. После колку време од ризичен однос се препорачува да се направи анализа на бета ХЦГ? За кога најрано ме интересира.
Ти благодарам. Каде испитуваше? Правела некоја во Зегин Медика, ова што е само позитив-негатив на лентичка? Ништо не памтам, се сум заборавила.
А дали знаеш кој ден од овулација ти покажа?Мене ми е 13ти ден,ако го направам вторник значи 17ти ваљда ќе покаже...
Малку помош ако може.Денес ми е 14ти ден од последниот однос,имав три пати претходно пред и после менс.’Скоро 5-6 дена температурата константна од 37.1 до 37.5 а не се осеќам грипосано.Носот затнат,сув,насабајле дувам крв.Стомакот и јајниците ме искинаа веќе недела дена а имам уште време за добивање.Вруќина ме мава на моменти како во климакс да сум,градите зголемени,не болат.Дали некои од овие симптоми ветуваат нешто?Уште 3-4 дена па ќе направам бета.До тогаш ќе шизнам..И друг пат сум си правела симптоми сама,но овој пат некако ми ветува стомаков што цело време ме наболува,како нешто да ме штипка..Некоја да ме утеши што имала некои симптоми од овие,посебно ми е чудно и со носов што ми е затнат,кивам по малце а не сум болна мн ок се осеќам..