Mene seuste ne mi se veruva nekako crtickata mie bleda.. cekam potvrda od doktor ... fala devojki sepak .. od mobilen pisuvam izvinete sto nemam mkd podrska .m
Кај мене беше уште побледа па сега во петокот бев на гинеколог и едвај една точкичка се виде (бледа црта-рана бременост) Честитки и со лесно
Jas stvarno sum vo sok.. sakame bebe planirano e ama nikako da si poveruvam haha a i simptomi deka nrmam .. neznam dali na poveketo mu trebalo vreme den dva da prifatat ili jas od pocetok na bremenost se mrdnav
Јас после потврдена бременост на гинеколог уште не се осеќам трудно. Никаков симптом немам сеуште 4,5та нед сум... Единствен симптом ми беше поспаноста и болка во гради, ништо друго.. ептен убаво се осеќам
имам болки во стомакот, половината, се осекам ненаспано а спијам 7-8 саати, ми се врти на моменти а треба да добијам дури за 10 дена. дали може да се симптоми на бременост? не знам дали да земам сега тест или да почекам уште 10 дена да видам дали ќе ми касни .. ич не ми се јасни некои работи
Девојќи ве молам за помош Здраво девојќи! Вејќе една година ве следам и ве замолувам за едно ваше мислење! Епа вака за и мажотми вејќе 1 година и пол пробуваме за бебенце но јас немам редовна менструација секогаш кога ќе поминепе датата за да ми дојде јас мислев дека сум бремена правев тестови но залудно..... во демекври ми дојде на 04, потоа во јануари ми дојде на 04 а сега вејќе ми доцни ама имам симптоми... Ме боли долниот дел на стомакот,ме болат градите,многу брзо се заморувам,ме боли половината,имам многу плунка исто така ,многу на брзо имам блавоболка дали некои од овие знаци се знаци на бременост исто така имам болки во стомакот Но исто така направив 2 теста беа негативни но нешто во мене ми вели дека има нешто... исто така имав и кафеав исцедок!!! Бев на гиниколог тој ме гледаше само на ехо и ми кажа дека нема ништо Дали е можно да не се гледа ништо на ехо во 6 недела?Ве молам за помош
Кај мене во 4та се виде точкичката. Хормони имаш испитано? Веќе после толку време обиди треба да се обратите на лекар, па да ве пратат на некое испитување... Или следи овулации, да не ги утнувате... Земи тест за овулација од аптека и види кога си плодна.. ти посакувам побрзо да забремениш
isto se sluci i kaj mene Bleda vtora linija Bez posebni simptomi, I seuste mi e taka ,Veke sum 9nedela Cestitki Mila i so lesno da si ja iznosis bremenosta
ejj Zdr nova sum tuka molam za mislenje nemam menstruacuja veke 10dena mi doc I monzo e da sum bremena
posledno imav na 31 dekemvri mi dojde kaku rozeva kafeava krf 5 Dena traese taka I otidov na ginekolog mi rece verojatno od stres apcinja ns I du 25 januari treba da to dojdat posle nekolku Dena.jas dobiv na 21 januari 4 dena samo nekolku dena po zacn Jas sepak mislam da ne se ismesa redot posto se operirav na 15 dekemvri od fibroadenom na dojka. Sega se e vo red I doktorkata mi rece mozebi e od stres. Toa sto imav bledo rozeva kafeava krv normal I traese kakoenstruacija posle toa imav sega 10 dena mi docniii
Не ти го разбрав постот најдобро Сепак купи еден тест,и најобичен тест направен во било кое време би покажал доколку има бременост Среќно,доколку е посакувана бременост
Па доколку несакаш би било добро навреме да откриеш Оди со повреме купи тест за да си спокојна Со 10 дена каснење сигурно ке покаже барем втора бледа цртка,доколку воопшто има нешто такво