Да, добар совет имаш @Mugii и јас така бев, но после негативниот тест се смирив и за околу 3-4 дена добив.
Поздрав феминки.Ве читам и баш ми е мило кога гледам како се префрлувате во труднички муабети.Мене ми касни 5 дена,меѓутоа не верувам дека сум останала трудна,оти не планиравме,ама пиев антибиотици 5 дена прошлата недела,па можда од тоа и касни. Инаку,последна менструација ми беше на 17.02. Ќе видам утре,ќе си направам еден тест онака за секој случај,оти многу ретко ми касни. Ама некако чудно се чувствувам,не знам дали е до психата или пмс.. ќе видиме утре! Пријатна ноќ ви посакувам феминки
Јас пред да родам, односно пред прва бременост пред секое добивање ме болеа... но родив, почнав пак да добивам и веќе таа болка воопшто ја немаше, дури и стомак не ме болеше... цели две години болка во града пред добивање не сум имала... а сега кога останав пак бремена, мнооогу ми отекоа и ме болеа
Женче и јас бев болница 5 дена Аналгетици и антибиотици примив еден тон И јас мислев дека ми касни од тоа и вчера видов две цртки Исто непланирано Прави тест денес и ке си видиш најдобро
Do utre nisto ne se znae Abe kako manjak sum samo se dopiram , mm veli breee se otepa od trienje hahahhaha
Здраво.Се извинувам што вака напаѓам низ темиве.Незнам кај да се обратам.Помошшш.Значи неколку пати во месецов имав односи со намера да забременам,исто и 2 дена пред циклусот,но сепак на датумот добив.Но само 2 дена имав крв (мала количина),вчера кафеав исцедок,денес малку розев.Дали некој се соочил со ваков случај?Ве молам за одг..
Исто имав кафеав исцедок и розев.Докторката ми каза дека кафеавиот е од чистење на матката. Розевиот исцедок е знак дека созреаната јајце клетка пукнала и тогаш си најплодна и можност за забременување е големо. После завршување на менс.циклус се плодни денови
devojki imam edno prasanje imavme odnosi pred 4 dena tri dena koga ce stanam nautro imam maka vo zeludnikot dali ima sansi da sum bremena?odgovori ve molam
Siptomi za bremenost mozis da imas duri po 14 i poveke dena od odnos, dokolku nastanalo oploduvanje Informiraj se malku poveke
Треба да добијам на 1/2 Април. Ги има сите симптоми на бременоста, сабајле правев тест и ми беше негативен. Дали е уште рано за тест?
И јас ги имав истите симпоми и на крај си добив.Но не значи дека и кај тебе ке биде исто. Почекај да ти задоцни најмалку 2 дена.
Вчера сврши во мене дечко ми , а треба да ми дојде на 1 или 2 негде , како да пресметам кога ми се плодни денови ? По колку време најкасно може да се пие апче за контрацепција ?