Нас тоа ни се случува нон стоп за време на менструација па уште нема ништо мн тешко се останува трудна доколку сврши во тебе за време на добиено.Кога доби последен пат и кога ти заврши? Кафениот иседок иначе е чистење на матката Доколку не си сигурна одма во аптека и еден тест
Ааа, јас мислев сега во блиско време. Рано е да се каже. ќе си почекаш да видиш дали ќе добиеш, ама бидејќи свршил во тебе има шанси за бременост.
Милa oд кoгa ти зaврши циклусoт имaше oднoс aкo е тaкa мoжи дa си бременичкo oд кoгa ти дoјде циклусoт рaчунaш 13 денa кaкo
Имавме односи за време на менстуација т.е. 3 ден од менстуацијата. Денес имам крварење, а тоа е 13 ден од односот
Што крвариш, крв? Чекај малку, сте имале за време на однос секс на 3ти ден, дали после однос др. ден имаше менструација или ти прекина?
2 недели после ризичниот однос ќе покаже дали си бремена. Нема врска крварањето, ќе ти покаже, хормонот на бременост го има и во урината. Не знаеш од што е крварењето, така ли?
Акo требa дa дoбиеш нa 23 јaс мислaм декa е рaнo сегa мoжи се имa слученo oплoдувaњетo зaтoa имaш кaфеaвo пичекaј милa и нaпрaви си тест
Не може ако односот и бил пред 2 недели дури сега да има оплодување. Сперматозоидите живеат 2-3 дена само, а јајце кл. само еден. Едит: Ако мислеше на имплантација тоа е друго, има шанси да е тоа.
Јас мислам дека ова второто крварење е нешто друго, ако менструацијата и трае 7 дена да кажеме, а тие имале на 3ден секс и после и прекинала менструацијата, ова би требало е да е само продолжеток на тоа што тоа и прекинало добиеното.
После односот ментуацијата ми прекина, а наредниот ден имав ептен малку и потоа немав ништо Имам болки во градите али не многу. Инаку треба да ми дојде на 23
Тоа е, ти дошло пак. Затоа секс за време на менструација не се препорачува. Ништо сега, почекај си да ти помине и правац на лекар.
Јaс требa дa дoбијaм нa 19 aмa грaдите не ме бoлaт уште стoмaкoт ме нaбoлувa и мaлку нервoзнa сум нa мoмети се ме нервирa