Девојки вака минатиот месец ми дојде на 2ри на 31 ден и секогаш ми доаѓа различно.Со дечко ми веќе година дена имаме незаштитен однос и никогаш нема направено ништо внатре ми доцни неколку дена аме болат јајниците многу и стомакот ми е подуен и градите ме болат немам никакви др симптоми јадам нормално како и секогаш .При крајот на циклусот минатиот месец имав кафеав исцедок со бел измешан но секогаш кога дотекува ми е така можно ли е да сум бремена или џабе паничам?
Zdravo zenski jas sum nova vo forumov i sakam da ve prasam slednovo so mm vejke 3 god probuvame za bebence jas sekogas dobivam na 32 dena no ovoj mesec mi kasni 5 den vejke napraviv test izleze negativen neznam sto da prava i sto da mislam ve molam za pomos vi blagodaram od napred
@forumce Истото и јас го мислам дека крварењето е поради имплантација. Не можев да чекам па направив тест (иако е рано) и испадна негативен. Овие денови ќе одам на преглед па ќе ви кажам што е.
Тогаш друга е причината, а не бременост. Појди на лекар, тој најубаво ќе ти каже. @Ivani4 Мислам дека проблемите со неплодност докторот треба да ги решава, а не ние тука. Потребни се подетални испитувања кај тебе и сопругот, а не само редовен пап.
Ne se razbravme dobro toa so neplodnista ne e prasajneto mene me interesirase toa sto mojot mesecen ciklus e na 32 den no ovoj mrsrc mi docni vejke 5 den napraviv i test bese negativen dali ima moznost za bremenost dali da pocekam pa da napravam dr test ili da odam na lekar vala mn
Ќе споделам со тебе искуство , можеби ќе ти помогнам Со синот забременив во плодни денови , а со ќерката во неплодни ( 2 дена по менструација ) . Фатете се за работа и во плодни и во неплодни бидејќи нема правило за забременување . Се надевам ќе ви се оствари желбата за брзо време и ќе станете родители . Среќно
Да не те разочарувам мила зошто знам како е да чекаш нетрпеливо и при секое одење во вц внимателно да гледаш и да чекаш да не дојде ама мислам сепак штом тестот е негативен а и не мора да значи мое мислење е дека ќе ти дојде
Јас помислив бараш помош за тоа што 3 год. се обидувате и не можеш да забременееш. Симптоми некои имаш ли? Некако малку информации даде.
Obicno pred da domijam gradite mi se oteceni i me bolat no ovoj pat ne e taka i dva den osejkav tezins na zeludnikot i sabajle mi dojde za povrajkajne ali jas nemozam da povrajkam i taka malce se izmaciv sabajlevo toa e dr nekoj promeni ili simtomi nemam
Не сакам да те разочарам ама штом и тестот е негативен, не си бремена. Најверојатно поради стрес или на психичка база ти доцне.
Zdravo Me interesira dali kako rezultat na implantacija na plodot pri nastanata bremenost mora da se pojavi toa krvarenje sto ste go opisale?
Jas prerano se izraduvav. Vcera imav krvarenje kako menzis pa so toa se unistila i bremenosta, taka mi kaza doktorkata. I beta hcg proveriv padnata e na 13 a bese 23... Bas sum razocarana, prv pat mi bese tamam se izraduvav deka sum bremena... Sega sto ? Sto ponatamu od kade da pocnam...