Ви благодарам многу. Ќе го чекам изостанокот. Здраво. Уште едно прашање, зошто осеќам тежина во долниот дел на стомакот? И тврд е.
Ushte 2 dena do nedobivanje. Gradite "splasnaa", mozno li e sepak da ima bremenost? Dosega vekje trebashe da dobijam, okolu 5-6 dena porano si dobivam.
Јас сум во 6та недела но немам утрински мачнини, многу ретко киселини,немам потреба за одредена храна, единствени симптоми што ги имам се подуеност на стомакот,благи болки во текот на денот во долниот дел од стомакот и јајниците и болки во градите само при допир .. па сакам да ми кажете дали е нормално што ги немам горе наведените симптоми или тие симптоми ќе се појават покасно? Се извинувам на долгиот текст..
Секoјa женa е рaзличнa.Некoи јa пoминувaaт бременoстa без дa oсетaт нештo други пaк ги имaaт сите симптoми.Тaкa дa не се грижи, уживaј си вo бременoстa
Јас на почеток имав јаки болки, како менструални. Градите претерано ме болеа, ми сметаше на страна да лежам а немам големи. Мачнини почнаа после 6 недела па некаде до 15. Кај секој е различно. Слушај што ќе ти каже доктор, зошто очигледно симптомиве ништо не значат. Јас колку повраќав викам бебе нема да расте, ама еве си тропка во меше.
Лелелуѓе мене многу ми е поддуен стомакот доооле скроз доле и имам благо пецкање. Се осеќам трудно...
Леле и јас, ме боцка,боцка малку! И имам чуство ко некој да ми го влече стомакот, чинам матката ќе ми испадне. Фала ти драга, ме израдува со коментарчево!
Јас вторава бременост поминав без мачнините, додека првата во 7ма некаде почнаа.. ама страшно беше тоа киселини, повраќање, главоболки. И повраќав до крај... а еве сега сум 17+3 и гајле немам, како да не сум трудна
Почнав и навечер да станувам да мочкам и некни вечер и сношти...а преку ден како да матката ќе ми испадне, како да ми ја влече некој ,цело е поддуено и денес лелее шо мислиш?
Чудно се чувствувам ,тоа е голема промена кај мене. Никогаш вака не сум била...А и чувствувам дека ке има нешто...
Мило ќе ми биде да е така. Мислам дека ти беше на средина на циклус, па навистина рано е за да се каже нешто. Уживај и опушти се до тестот.
Zdravo imam edno prasanje Na 06.05 mi dojde menstruacija a na 07.05 imav nezastiten odnos I toj svrsi vo mene no posle toa mi zavrsi menstruacijata a sekogas imam po 2 do 3 dena a Sega imam macnini vo zeludnikot mi se povrajca me boli dolniot del na stomakot, jajnicite imam glavobolki dali e mozno da sum bremena
Site nie sto gi citame ovie stranici sakame da ostaneme bremeni. Megutoa cekame barem 1 den da ni docni pa pravime testovi pa si pravime filmovi. Taka da olabavi malce.
Добра вечер убави...си имам една мака...многу почна да ме боли лев јајник, вчера ме болеше малку и десен но денес цел ден ме боли лев, ту боли ту ке престане и се така но еве сега подолго ме штрека...кој јајник би требало да боли повеќе во рана бременост???
Јас ќе ти кажам се ти е на психичка база, бидејќи многу мислиш и само си изнајдуваш симптоми. Почекај да ти касни барем еден ден па тест некако многу си нестрплива. Сиптомите се исти и за бременост и за добивање