Здраво женички,ми касни менструација еве 1 ден,ама имам болки во јајниците и половината периодични и се си мислам ќе добијам на половина час трчам во wc ама ништо.Ќе почекам уште неколку дена па ќе направам тест можеби ќе се израдувам позззз
Знам ама бидејќи имам нередовен циклус ке почекам уште некој ден,несакам да се разочарам страв ми е ,нејсе што е тоа е позз
Zdravo devojki sakam da prasam minatite dva meseci menstruacijata mi doagjase 1 den porano posledniot mesec imav na 14,i sega ovoj mesec cekav da mi dojdi na 13 no uste nisto nema : sakam bebence no neznam dali sum ostanata ili ke mi dojdi simptomi imam bolki vo gradite stomakot me boli kkako za doaganje no nisto denes imav kako bucanje vo desniot jajnik i uste nisto.. ako moze vase mislenje? Pozz
Се случува кај сите жени да дојди менструацијата неколку дена порано или па да задоцни. Штом на 13 требало да ти дојде месецов значи ти касни 6 дена, направи тест ќе ти покаже. Инаку симптомите се исти како пред добивање. Уште утре направи си тест ако можеш најдобро со прва мокрача, или шур чек во било кое време од денот. Со среќа.
Имав односи неколку пати пред менструација во период од 5-6-7 јули, требаше да ми дојде на 10 ти јули и ми дојде траеше како и вообичаено 5-6 дена,бев и настината тој период и ми помина малку,сега овие денови незнам се чуствувам омалаксана,со замор а и настината сум имам болки во нозете ,стомак ме боли,имам дијареа, си јадам се но не ми се повраќа и незнам чуствувам како мака во стомакот ,има ли шанси да сум забременила а да ми дојде ? после менструацијата немав пак односи
Секогаш има шанса ама минимална, не би требало да си бремена според ова што си го напишала. Тие симптоми ти се од настинка
Здраво девојки,би сакала да ве прашам дали е можно да сум бремена ако ми доцни 4 дена (а секогаш ми е точна,на 28 ден ми доаѓа) имам грчеви во стомак,тежина на желудникот и малку осетливи гради за разлика од симптомите на пмс кога градите ми се неподносливо болни... инаку моментално скоро два месеци сум надвор од државата па би сакала да ве прашам дали промената на клима може да влијае врз доцнењето... ви благодарам однапред.
Да би можело да влијае...ако сакаш да си сигурна направи си тест но можеби тоа е се од менструацијата и јас имам болки така
Ако си немала ризичен однос ( без заштита со свршување внатре) нема можност да си бремена. Од климата може многу да се поремети циклусот.
Здраво девојки... имав менструација на 9.7......ми трае секогаш 5 дена.....со мм се решивме и на второ дете и затоа овие 4 5 дена имаме односи бес заштита......вчера бев во овулација(да напоменам дека никогаш сум немала болки кога сум била во овулација) и исто така и вчера имавме односи......а денеска имам толкава силна болка во долниот дел ма стомакот сто од двај сега пишувам а и половината ме боли многу исто така и многу си се дружам со тоалетот.......незнам сега зарем одма останав бремена? Или од што може да е? Со првото вака сум немала болки.....хмммм можно е затоа што сум со царски или пак тоа нема врска незнам.......мн ми е чудно дали сум бремена толку бргу......мислење ваше?