Zdravo devojki jas sum Nova Na ve sledam dolgo vreme sega sakam da ve zamolam za pomos.... Ovaj mesec dobiv Na 4 mi zavrsi Na 8 drugata den odnosno Na 9 imavme nezastiten odnos zatoa sto sakam Bebe povtorno imav Na 14 I 16 nezastiten odnos spored kalendarot Na plodni denovi plodnite denovi mi pocnuvaat Na 16 najploden den mi bese Na 21 I na to den imavme nezastiten odnos Na vcera imav strasni bolki vo predelot Na desniot jajnik bilka koja ja imav I koga stoev I koga sedev isto taka I gradite mi se custvitelni Na bolka pred nekoj den napraviv test no izleze negative ve molam za pomos
Sekako deka ke pocekam no me fati panika od bolkata sto ja imav se mislev Dali e normalno I Dali moze da e nekoj simptom Na bremenost
zdravo sakam da prasam ..dali mozi pred da ti dojdi menst. da proveris za bremenost ? mozi da pokazi ako si trudna najmalku kolku dena ? nekako mi se losi mi se spie.. isto kako so prvoto bebe koga bev trudna ..
Можиш, ама голема е веројатноста дека може да добиеш лажно негативен резултат. Треба да ти касни барем еден ден.
fala mnogu ke pocekam sakam da ve prasam i drugo dali mozno e da ostanam trudna od odma ako ne dojam ? bebeto mi e 7+ carski sum porodena
ке одиш и ке си провериш преку крв таму нема лаги и превари точно ке се знае дали си или не си бремена
lel sakam pak odma da sum ostanata trudna ..vejke 4/5 pati imame probano vo eden mesec pred mens, posle menst,pa sega ke vidime.. me boli malku stomakot dolniot del i sabajle imav iscedok.. imav na 6 do do 11 ovaj mesec.
Fala za odgovorite sepak jas sum mlada I neiskusna vo pogled Na bremenosta ova mi e prv Pat zatoa neznam sto I kako imam citano za simptomite ama kaj sekogo se razlicni jas si napraviv pregled kaj mojot maticen bris I se rezultatite mi ispadnaa odlicni se nadevam deka ke bide se ubavo fala Na podrskata
postoi test vo apteka sto se pravi pet dena po rizicniot odnos prasaj apotekarkata sigurno znae ke ti dade
Женчиња ништо направив тест сабајле ама негативен,мислам дека душата ми плаче ама тоа е.Инаку мензис уште не добив па ке морам до матичен да тркнам.Ајде мили со среќа на другите што сакаат да видат две цртки,а јас со нови сили нареден месец позз
девојки вака на кратко,со дечко ми имавме односи овој месец на 12,15,16,17,18,19,21,24 сите беа незаштитени, мене на 10 ти ми заврши менструацијата...не свршуваше во мене никогаш...првите два три дена после односот имав мало крварење две три капки додека се бришев...што мислите што може да е проблемот,и дали е можно да сум бремена недај боже?