Не сакам да те разочарам, може кај тебе е покасно зачнато па не покажува, јас дека ин витро еден ден пред менструација ми излезе позитивен. Не се брзај почекај уште 3 дена и направи го со првата мокрача
Zdravo devojki kako sto prethodno vi pisav deka ovaj mesec probuvame za Bebe sakam da prasam nesto gradite mi se custvitelni Na dopir imam bolka I koga ne gi dopiram vo predelot kaj brdavicite I koga ke gi dopram mi e kako grutka vnatre kako zasireno mleko moze da kazam poprosto Dali nekoj od vas imal isto custvo I Dali moze da e znak Na bremenost. Isto taka imam pointenzivno Belo perenje a terminot za dobivanje mi e Na 6 mesecov. Pozzz
Симптомите на рана бременост се исти со оние за добивање. Почекај да ти доцни барем еден ден и направи тест. Среќно.
Здрaвo девoјки и јaс требa дa не дoбијaм нa 08.08 пa кaј мене грaдите ме бoлaт aмa кругoвите не се пoтемнaти стoмaк пo мaлку ме бoли и јaјниците пa ќе пoчекaм дa видaм дaј Бoже кaј сите дa не дoјди вештеркaтa 9 месеци ве пoздрaвувaм
ako pominale 5 dena od kriticniot odnos mozish da si kupish test vo aptela pokazyva deka si trudna i vo najrana bremenost prasaj apotekarkata sigurno znae So Sreka
ima takov test 420 denari e pokazuva posle pet dena od kriticniot odnos zato i rekov da prasa apotekarka znaat tie
Јас кога прашав гинеколог за тој тест ми рече не може да бидеш сигурна бидејќи не можеш да знаеш кога точно се случило оплодувањето. Затоа и од поскапите тестови се препорачува да се почека повеќе за точен резултат.
ova stanuva zbor na primer ako ednas si imala vo mesecot rizicen odnos i si ja zapemetila datata i ako ima nastanato oploduvanje vo rok od pet dena testot dava tocni rezultati
I jas mislam da poceka deka ke ima togash najsigurni rezultati testot no ako ne e strpliva postoi i vakva opcija va sekoj slucaj so sreka
Jas nemav ednus nezastiten odnos mesecov no pred Edna nedela napraviv test od toj 250 den so pokazuva Na petata den od mozno zacnuvanje I izleze negativen a imam bolki vo stomakot jajnicite gradite ke pocekam sepak blisku e 6
Преку крв ти викаат подобро е да поминат барем 10 дена, не на мокрача да покаже после 5 дена. Најдобро почекај ден да ти доцни и направи си и од поефтините ако си бремена ќе покаже.
Pocekaj uste edna nedela i pravi test jas za dvete bremenosti sure check pokazuva bilo koe vreme od denot
Ke pocekam sekako najsrekna ke sum ako bidi ova mi e prv pokusaj do sega sme se vardele se nadevam ke e prvo pa musko
Zdravo zenski vaka sega znaci stomakot mi e poduen sum mnogu nervozna glavata me boli, imam bel iscedok i sto e najkriticno mi docni 13 dena dali ima nadez za bremenost pomagajte ...
Ајде утре еден тест милa сo тoлку дoцнење требa дa пoкaжи пoзитивен утре прaви тест и симтoмите се зa бременa штo ги имaш и јaс имaм глaвoбoлкa и нервoзнa сум a и грaдите ме бoлaт уште некoј ден aкo не дoбијaм ќе прaвaм тест и јaс aјде утре ти пa јaс пoслем држaм среќa Ајде нее мaлo 2 гoдики тaмaн дури дa рoдиш ќе пoдпoрaсни нa рoденденoт еднo бебе леле кoлку убo си ги реди Гoспoд рaбoтите милa a еднa другaркa мaлoтo гoдинa a сегa е зa втoрo трети месец јaс кoлку сaкaм дa oстaнaм
Hehe ne bi sakala da bidam trudna imam malecko v sreda ke pravi 2 godinki sakav da pocekam uste nekoe vreme a inace se pazevme ali nz kako ispadna vaka Toa e od sto mu ja mislam ko da ne mi e mnogu arno se plasam od prviot poragjaj