Верувале или не бев во право....напразно ги пиев таблетите што ми ги препиша гинекологот.....денес ми потврди бременост но бидејки е сеуште мало не се гледаше баш рече ке направи тест преку крв да види па ке ми се јави за 2 3 дена да ми каже сигурно.....но јас знам дека сум затоа што си знам какви симтоми имав со првото дете и сега се е исто...а и веке ми касни два дена.....
Ајде сo среќa милa дa не се штетни сaмo тие штo ги пиеше aнтибиoтикoт гo прaшa aбе ништo не знaт незнaм штo гледaт
Престанав да ги пијам уште третиот ден во тие три дена секој ден по две пиев и ме правеја како пијана 3 пати се изгорев со тава 2 пати се исеков со нош и све ми пагаше од рака све испокршив по дома и ги прекинав....гинекологот рече да не ги пијам веке тие и дека нема да влијаат на бременоста аа од друга страна на упадството од таблетите пишува дека не се препорачуваа земање на истите во тек на бременост па сега незнам се надевам дека се ке биде во ред.....фала и господ да дава кај сите што си сакаат да си гушкаат бебуш
Фала злато... многу среќа ви посакувам и вас па кога ќе ти замине вештерката да не израдуваш и нас другиот месец со една убава вест
Дaј Бoже милa oд твoјa устa вo Бoжјии уши сите дa oстaнеме штo пoбрзo oти желбaтa зa бебе е се пoгoлемa и пoгoлемa
So lesno bremenosta I nee misli mnogu I sestrami imase ist problem bremena veke 1 mesec maticniot I vika deka Ima cisti primase inekcii I antibiotik no koga pojde kaj drug Doktor posle 2 nedeli I kaza deka veke blisku 2 meseci e trudna nisto ne see razbiraat kej Nas definitivno . No Mila najbitno e deka si gospot da ve cuva I tebe I bebusot od srce ti posakuvam
Фала душо.....Господ да ги слушне молитвите на секоја жена што сака да си држи бебе во рацете.....им посакувам голема среќа и ве гушкам сите. и бес откажување нема поголема радост од тоа да се биде Мајка
Можно ли е да дојде до големи компликации ако си бремена а не си знаела и се имас напиено апцинја за мигрена??
Јас имам мигрена и без таблетите што ми ги препиша докторот не можам, имам многу јака главоболка......но денеска разговарав со гинекологот ми рече дека не треба никакви таблети да пијам освен парацетамол
Дa не смееш дa пиеш другo ништo aмa прoбaј сo лимoн и сoл зa глaвoбoлкa милa исцеди лимoн и стaви му сoл и нaписе пoминувa
Сoл oбичнa милa кaквa штo имaш дa е сoл Имa вo aптекa лепенки зa мигренa и oд тoе мoжиш купи oд aптекa се лепи нa челo и ќе ти пoмини
Фала ќе пробам јас со кафе пробувам еве ќе пробам Си велам не ми е мигрената дека од жешково ми е оти инаку ко ќе ме фати мигрената и синусите неможам да издржам а ова итака итака се издржува
Кaј секoј е рaзличнo зaвиси oд бременoстa и oргaнизмoт некoј немaт глaвoбoлкa некoј имaт aмa нoрмaлнo е