работете на случајот ти тек си во плодни денови... ваљда знаеш како оди таа работа, ако не прочитај на нет за плодни денови.. и тест кога ке ти доцни бар еден ден. гадењето доаѓа веќе кога ке си месец ипол трудна
Со маж к ми пробавме да направиме бебе. Е сега, ги имам сите симптоми за добивање, но енкако поразлично ми е што знам. Брадавиците не можам да ги допрам од болка, болки во долниот дел на стомакот поголеми од вообичаено. Треба денеска да добијам ама еве нема ништо. Дали е рано да направам тест?
Благодарам и на одговорите и на желбите Ме загрижува тоа што имам болки во половината кои се шират кон јајниците...вака не ме болело до сега...Или ќе добијам или сум бремена ќе видиме. Добив... Се разочарав ептен
Колку е убаво чувството да имаш симтоми на бременост наместо за добивање еххх копнееме по тоа повеќето и знам дека ќе стигне кога најмалку се надеваме...Јас треба да добијам на 30 август последен пат имав на 31ви јули.Денес имам малку крв и сега кафеаво на бришење.За некој ден ќе дознаам дали ми е симтом или пак порано ќе ми дојде што никогаш не ми се десило.
А дали кафениот исцадок е симптом кај секој? Јас требаше денеска да добијам ама уште нема ништо а немав никаков исцадок досега
Јас кога останав трудна имав три четири дена розев исцедок и мислев тогаш дека тоа ми е добиено,но две другарки кои сега се бремени немаа никакви симтоми освен апетит и никаков исцедок.Така да кај секој индивидуално.
eve i jas trebase da dobijam na 26.08, no od 19.08 imam kafen iscedok i toa dva-tri pati dnevno na brisenje samo, deneska nesto i na dnevnata, pa se mislam ili porano ke dobijam ili se mislam da ne e implantacisko, deka 8 dena pred dobivanje? ama se misalam deka porano ke mi dojde, obicno znae nekolku dena prad da mi dojde da mi e taka. a dali ako e implantacisko treba da me boli stomak ko za dobivanje ili....? O Gosodeeeee.....poluduvacka e a cuvstvuvam i malaksanost i ko vrtoglavica blaga.....ili pa se mi e do psiha ostanuva da vidme
Мене денес ми проби не ми изгледа како имплантациско ова и болки во долниот стомак имам и си течеше баш убаво а два дена имав кафеаво. Ми подрани 10 дена Јас за момент се израдував... ама ништо времево како што е променливо така и нашиов организам јбг следечи месец кај мене повеќе среќа
(Se izvinuvam za latinica nemam kirilica na mobilen) Zdravo na site pred dva meseci imav predvremen porogaj vo 22 nedela ovaj mesec so decko mi imame nezastiteni odnosi vo menstruacija svrsi vo mene treba da dobijam na 31.08 znam deka e rano ama imam nekoi simptomi gubam apetit oslabev nemirni creva veke podolgo vreme ,cuden vkus vo ustata ,gradite ne me bolat samo ja smenija bojata bradavicite mi stanaja temni, imam vrtoglavici, umor i mokram pocesto od obicno dali e mozno da se simtomi na rana bremenost ili e nekoe hormonalno poremetuvanje od prethodna bremenost..ima nekoj so vakvo iskustvo?vi blagodaram na odgovorot i se izvinuvam na dolgiot post
Многу ти е рано за симптоми. Пре би била во овулација. А и голема е веројатноста оти хормоните не ти се регулирани после породувањето. Жал ми е за тоа што се случило. Биди силна.
Мене единствено ме болеа градите, но си мислев дека тоа ми е симптом за добивање. Потоа почна зачестено мокрење, обавезно се будам 2-3 пати ноќеска. И потоа доцнење на менструација. Симптоми како гадење, повраќање, вртење, зголемен/намален апетит, лошење од храна и мириси,немам. Сега 6 недела, градите ми се потсмирија, ама кога ќе легнам ме заболува стомакот доле ниско од десна страна. Се надевам дека ваква бременост ќе ми биде до крајот.
Zdravo devojki sakam da ve prasam da ne imal nekoj od vas ista situacija kako mene od minatiot mesec pocnavme da probuvame za Bebe do togas nemav nikakvi bolki Sega koga mi se plodni denovi imam bolka vo jajnicite minatiot mesec ja imav mislev deka prvpat zatoa me boli ama Eve bas I ovaj mesec taka deneska Bev Na genikolog imav folekul vo leviot jajnik ama ne bese dovolno golem za da pukni mi rece doktorot uste nekoj den ama zaboraviv da go prasam za bolkite od minatiot mesec pocnav da pijam folna neznam kolku I'ma efekt ako nekoj nesto se razbira vo vrska so ova za bolkata I folnava pisete pozzz
Во врска со розевиот исцедок докторот ми има речено дека тоа е знак, значи можете да добиете и да бидете трудни. Поентата е да ја воочите разликата на бојата на крвта.