Хај ми касни 7 дена. Сакам да прашам дали еден од потребните симптоми е страшно болење на глава? Имам благи вртоглавици и не мн гадење, јадам преееемногу и имам тврда столица а премногу гасеви. 193839293729 тестпви правев порано и све негативно беше.. нр сакам и сега пак да е така
Абе сега ми текна нешто и умирам од смеење. Иначе јас имам боцкања во стомакот кај папокот па стегања доле притисок па ми се спие многу,навечер трчам во тоалет. И немам сила за ништо алиштата на пола ги оставив неможам да ги пружам. Кога ќе станам нагло ми се врти. И сиптом кој навистина ме замисли е што имав грч во коленото и првиот пат така имав исто.
Денеска бев на систематски преглед од работа. Ми зимаа крв од вена ... и можно е во тие резултати да кажат ? Или мора стрикно да де напраи за Bhcg?
девојки ај некој совет последно добив на 4 август партнерот сврши во мене на 24 (а и претходно си имаме незаштитени односи и во плодни денови ама нз дали и тогаш има свршено во мене) и сега добив чудна менс. на 28 пак овој месец како кафен исцедок веке два дена... дали е можно да сум бремена? дали има тест што ќе покаже сега и дали е можно за 5 дена да има некој знаци за бременост? ве молам пишете....
Кaкo мoри злaтнo не знaјш дaли сврши вo тебе. Мoжнo е дa си трудничкo дa, нaпрaј си тест кaфен исцедoк мoжнo е дa е имплaнтaциoнo крвaрење. @monik55 @macufce aмa ќе ве кaрaм јaс aјде oдмa тестче и дa пишите oвде !!