@mirandaa и јас пијам како тебе, 25 * 5 дена во неделата, викенд 50. Докторот ми рече контрола на 2 месеци, само да внимавам кога ќе бидам во понапредните месеци, тогаш е позначајно почеста контрола, дека тогаш знаат да се изместуваат параметрите. Така да, само што доби позитивен тест. За 2-3 месеци ако имаш прилика, оди провери се. Се надевам за тоа време ќе можеш да имаш средба со доктор.
Здрaвo девoјки денес 29 ден a имaм кaфеaвo нa бришење дaли некoјa имaлa вaквo нештo дa е симтoм нa бременoст Честитaм милa сo леснo oд
Девојки дали болка во горниот дел на стомакот кај желудникот е симптом некаков 29 ден и мене Лесна бременост драга
Баш прееска зборевме со свекрвица и и кажувам до кај сме.. и ми вика: јас кога бев бремена со првото (мм) имав болка во желудникот... пуштам среќа твојава да е таква!!!
Прв пaт вaкa кaфеaвo aмa мoжи oд вaгинaлни ми дaде дoктoркaтa еве сегa дoбив пoвеќе среќa oвoј месец нa сите штo требa дa не дoбијaт дa си ги видaт двете цртички пoздрaв ве гушкaм
Колкави се шансите да се фати одма првиот ден после менс. циклус доколку сврши внатре, знаете таков случај?
Таков не ама кога требаше да добиам тоа си се фатило така да нема правило можи ќе биди секако најбитно е кога ти била овулацијата..
Последно имав добиено менструација на 5ти септември...Ми каснеше 5 дена..После тоа требаше да добијам вчера (на 3ти октомври) ама сеуште ја нема.. Од 5ти до ден денес немам имано однос..Пред тоа имав ама сепак менстуација добив,беше нормална како и секогаш,имаше парталчиња како и секогаш и заврши на 4-5 ден како и секогаш..Од некни до денес ме болат градите на допир и кога гушкам некого. ама никако да ми дојди.. Можно е ли сепак да сум бремена? (Да напоменам односи имав ама тој не свршуваше во мене..последен однос на 31.08 (траејки нецела пола минута) на кој шо сврши надвор од мене..После односот имав нормална менст..која каснеше само 5 дена Цел месец немав бело прање а понекогаш се случува цел месец да имам..еднаш или 2 пати имав и тогаш беше како жолто како со мрсулчиња а и бело беше..
Jas znam.prijatelka moja den posle ciklusot koga i zavrsil(duri rece i sabajleto posledno se izbrisila) imala nezastiten odnos i ostana bremena.deteto ima 7 godiini sega
Ќе видиме, овој месец ми дојде ама со многу мачење,ми се вртеше, ненаспана бев цело време имав нагони на повраќање глава ме болеше и последниот ден ми дојде
Sekako deka cuvstvuvame promeni,no se nadevam site najskoro ke stigneme do celta. Mnogu i psihata deluva,si igra so nas kako sto saka odnosno kako sto i dozvoluvame.