Ќе ве замолам да ми се обрати во Порака некоја членка што преку крв има проверено дека е во рана бременост?
лејдис хелп имав ризичен однос на 23.09 а последна менс ми е 11.09 ми касни 4 дена правев прееска тест и покажа 1 полна и 1 невидлива линија моето прашање до вас е дали треба да идам утре преку крв да се испитам. поздрав до сите
Ако ја имало сепак има присуство на бременост. Рана бременост е првите неколку недели. За некој ден да го повториш тестот, втората линија ќе биде појака.
дали некоја од вас правела испитување во авицена тестот што е 700 денари што кажува во која недела сте од бременоста
Тестот за бременост преку крв, освен резултат за позитивен/негативен, дава резултат и која недела е бременоста, а реално и најточен е. Да не се замараш со линии, една-две, оди провери си преку крв
Утре ќе идам сабајле сепак фала ви Пак јас на анализи бев но не сфаќам што значи референтна вредност 65.0
Здраво девојки Последната менс. ми беше 10.09 и ми трае некаде 28-30 дена, но сега еве веќе 7 дена доцни Симптоми баш и немам некои, градите ми се меки, некоја мала болка во стомакот На 26.09 правев лабараториска анализа на крв од друга причина поради болки во колкот и пиев Блокмакс 200mg Дали е можно да ми доцни од тоа или пак сум бремена иако внимававме не би требало Заррм на крвта немаше да покаже нешто тогаш или рано е било ? Гинекологот не работи денес, ќе пукнам веќе Денес ќе ми донесат тест
Преку крв ке покаже само доколку е нагласено да се испита бета хцг, направи си тест ке ти покаже точно со 7 дена доцнење.