Правев тест surecheck и покажа само една линија т.е негативен. Дали покажува точно или да направам утре од сабајле нов ? Незнам зошто не ми доаѓа, некоја циста пак да не ми е
Мислам дека точно покажал тестот со 7. 8 дена доцнење мислам дека е точен сепак појди си на доктор ке ти каже точно во што е проблемот.
Devojki ve molam za pomos deneska imav bolki kako za dobivanje vo polovinata jajnicite I preponite Eden sat imav bolki I Pak ne dobiv a mi kasni 5 Dena trebase da dobijam Na 12 dve nedeli imam bolka vo polovinata I iscedok gradite pred dva den pocnaa da me bolat ama nekoja blaga bolka dali moze da sum bremena se plsam da napravam test od toa deka moze pak da e negativen ve molam za pomos
Мoрa дa нaпрaвиш тест. И aкo си и aкo не си бременa спoред тестoт ќе требa дa oдиш нa дoктoр. Прв знaк нa бременoст е дoцнење нa циклусoт.
Здравона сите !! Во кратки црти да кажам ,со дм се обидуваме за бебе тст неколку дена веќе , денес примав инекција ради главоболка силна, од тогаш ми се грчии стомаков, ме болат јајнициве ..дали има некоја негативност инекцијата во обидот за бебе ?!
Девојки здраво Имам едно прашање. Последниве неколку дена имам благи болки во желудникот, навечер често станувам да мокрам а вчера ми се слоши од мирисот на чипс и само што го гледав ми доаѓаше нагон за повраќање (не повратив) само осеќав гадење. На моменти имам краткотрајни вртоглавици. Дали можеби ова се рани симптоми на бременост и дали ги имала некоја од вас? Поздрав до сите
Ова со честото мокрење навечер кај мене секогаш беше сигурен симптом на бременост. И вртоглавица имав последниот пат. Сепак, најсигурен симптом е доцнење на менструација.
@PeachGirl ти благодарам за одговорот. Треба да добијам за 5 дена па сега да видиме. Дај боже да не добијам и ова да се симптоми за бременост да си се радувам на бебче
Девојки едно прашање.. Со дм пробавме за бебуш ..последна менстр ми беше од 06.10 до 10.10, односи имав на 12, 13,14,19 и 26 според календарот што го имам спуштено ден на овулација .. тест напрајв точно две недели од првиот пат беше една црта..градиве ми се малу отечени и болни само кај брадавиците и пецкање имав еднаш, подуен стомак,друго ништо ..да чекам до следен циклус нели?!
Девојки.Јас утре треба да добијам. Денеска видов на неколку пати при бришење како кафеав исцедок и кафеави дамки на долниот веш. Обично пред да добијам при бришење имам кафеав исцедок и веќе следниот ден добивам.До сега не ми се случило кафеави капки да видам на вешот.Можно ли е да станува збор за бременост бидејќи читав и во други теми за ова. Незнам дали да направам тест или да почекам до утре ако не добијам да земам тест бидејќи нели за точност треба барем еден ден да касни. Инаку немам никакви симптоми за добивање како што си имам обично.Сега осеќам тапа болка во десниот јајник.