Борбата е тешка ама ќе ја издржиме. Господ и нас ќе ни подари мали ангелчиња за да им се радуваме, само трпение
Imam edno prasanje.. tocno edna nedela primam infuzi mi bese zagnojano grloto.. Nekako mnogu mi e poduen stomakot , duri tesko mi e da disam .. si jadam normlno.. i dobiv pred 3 dena . Se osejkam kako cela poduena... dali e mozno da sum bremena ili mozda od infuzite? Inace sum mnogu slaba i stomakov mi e poduen
Da normalna mi e kako i sekogas ...se mi e normalno ama zosto poduen stomakov duri nemozam da disam kaj papukot mi e poduen ....
Добро утро девојки ми треба ваша помош направив тест после 7 дена од ризичниот однос и покажа една цртичка но утрово се разбудис со болки во меше а 2-3 дена градите премногу ме болат а и доста ми се како подуени некако многу ме мава на спиање многу е рано за симптоми мислам треба за 6-7 дена да добијам но вие спимптоми сум ги немала сум имала болки во гради но не ненормални можно ли е да сум бремена а тестот да има кажано грешка ве молам совети
Можно е да бил грешка тестот јас и не им верувам на тестовите од аптека искрено оти мене на каснење од 7 дена ми покажа негативен а истиот ден појдов од вена испадна дека сум бремена и за вториот пат само од вена испитував ко ќе ми беше сомнително еднаш направив испадна негативно и после наредното по неколку месеци позитивно така да мој совет е да си испиташ најсигурно од вена 200 денари е само позитивно негативно
Ќе се надоврзам на @Snow white , земи си упат од матичен гинеколог за бета, за во Синлаб. За 100 денари ќе добиеш релевантен резултат. А тие од аптека се поскапи, и може некој пат да не покажат бременост.
Незнам мила јас одма се сетив уште пред да треба да ми дојди и првиот и вториот пат за жал првиот пат беше неуспешна бременост сега си е во ред.. а тогаш ко проверив ко ми излезе негативно исто имав симптоми ама за жал тогаш ми биле од вирус хихихи па си дадов за џабе малтетирање на мозокот едно добри 2 сати дури не го зедов резултатот.. Јас уште пред да го земам резултатот за сегашнава бременост бев сигурна 1001% дека сум бремена на еден ден доцнење.. ти си знаеш почекај ако не уште една недела најубаво
Ми касни 5 дена. Имам кафеав исцедок на вешот. Јадам по 28472938483 пати во денот. Надуен ми е стомаков. Уморна сум страшно. Постои можност за бременост? Фала многу
Последниот пат кога напраив тест беше негативен. И со ветов самата на себе дека нема да правам тест повеќе. Не сакам да се разочарам ПАК.
Направи си тест преку крв за најсигурно, зошто ако е позитивен треба да одиш на лекар за евеентуална терапија за крварењето (прогестерон или сл.)
Testot prethodno go pravese pred da imas kafeav iscedok..moze sega e implantacijata...napravi si pak..za mirna glava
Zdravo devojki me interesira imav kafeav iscedok I malku rozeva svetla krv dali toa bi znacelo nesto kako bremenost ve molam za odgovor ..pozz
Ve molam pomos!! Kako sto imav napisano deka primav terapija za gnojna angina.stomakot mi e poduen vo megu vreme mi dojde duri primav infuzi..deneska nekako ne mi teci voopsto,a stomakot mi e seuste poduen.dali e mozno da sum bremena ? Dali da prav test ili ne? Ve molammm kazete mi