Девојки ми доцни два дена.На 10 декември добив .. од ко ми заврши кон 15 16 се обидовме за бебче .. градиве малце ме болат, стомакот ко 5 несец да сум ми е подуен, и немам апетит воопшто дајте ми совет
Дај боже сите да се израдуваме мила.. ова што немам апетит никогаш не ми се десило, обично јадам премногу.. сега пишувам и ме боли стомакот ко за да дојди незнам што да правам
Направив тест не сум бремена тоа топчето ми се намали изгледа се собирало пред да добиам ако видам уште се намалува знам дека ќе е од тоа но доколку уште стои ќе се обратам на лекар. Фала женски
Мене грaдите и јaјниците мнoгу се рaзмрдaјa кaкo ме нaбoлувaт незнaм штo е дaли ќе дoaѓa вештеркaтa или ќе зaмини кoнечнo нa 9 месеци денес 21 ден ми е уште 6денa дo дaтумoт шo мислите девoјки
Ако не дојде до сабајле купи тестче и сабајле со прва мокрача направи го.. Одмарај сега, јас мислам ќе се радуваме сабајле
Пошто сум на работа утре од сабајле незнам дали ќе успеам, ама задутре ако не дојди прам 1000% .. држам среќа и за себе и за вас ситеееееее
Прв симптом е доцнење на циклусот. Прави симптоми гадење повраќање и сл. се јавуваат по 10тина дена од очекуваниот циклус.
Мене денес ми е 30 ден од циклус односно денес требаше да добијам. Пред 3 дена имав позитивен тест преку урина (бледа втора црта) а вчера бхцг преку крв 23.3, ептен ниска. Симптоми на бременост немам освен отечени гради што е слично или исто и во пмс и малку почесто уринирање.
Zdravo zenski jas sum nova ovde pa da ve pozdravam . Mi treba mala pomos: obicno pred da dobijam edno 7 dena me bolat gradite i stonakot no ovoj pat nisto ne custvuvav a trebase vcera da dobijam. E sega tek vcera pocnaa da me bolat gradi i da imam mali bolki vo stomakot custvuvam omalasanost a i malku mi se zgolemeni gradite. Pa ako moze nekoj sovet. P.S do sega sum imala redovna menstruacija
За што конкретно совет? Си имала односи? Ако да, кога и дали со заштита или без? Ако си немала дали си била на патување или можеби си на диета или си почнала на вежбање или некој стресен период?
Од искуство ти кажувам, не барај симптоми, опушти се и не брзај, почекај да ти касни барем 2-3 дена. Што треба да биде, ќе биде... стресот и психичката оптеретеност воопшто не е пожелна во вакви ситуации. Среќно
Здраво. Последната менструација ми беше 30 декември. Градите ми се отечени и ме болат, нон стоп се чуствувам поспано иако многу спијам. Омалаксана сум, видот ми се заматува, имам болки во јајниците како пред добивање и имам мачнини но не насабаље туку навечер. Се потам исто како пред добивање. Дали е можно да се ова симптоми на бременост и дали можат да се јават пред доцнење на менструацијата. Позз