Zdravo na site ... jas sum nova na forumov I veke dolgo vreme ve pratam... I bi sakala vase mislenje za mojava sostojba... samo sto mi zavrsi menstruacijata nekako mi bese mnogu cudna prviot den imav samo nekolku kapki rozevi vtoriot den mi tecese posle narednite dva dena sosem malce imav a temperaturata celo vreme mi e pokacena 36,8 I 37 eve mi zavrsi I uste mi e pokacena temperaturata ponekogas I glava me boli a imavme nezastiteni odnosi so decko mi...dali e mozno da sum trudna pa da se izraduvam I jas
И мене нешто ми е чуден ама од аптека рекоа најдобар бил. Најсигурно си е преглед, па ќе си чекам понеделник. Честитки на тебе Девојки пак јас. Два дена имам многу водна дијареа, но не како што обично ми, се случува сега и по неколку часа да не идам во вц а сепак ја имам. Сега кога отидов имав неколку капки крв на хартијата. Мислење? Исплашена сум
Па направи тест, не може никој да знае што ти се случува во телото, најчесто нема никаква причина за послаба менструацја. едит: ..и нема разочарување, скоро никому од прв обид не му успева, а до една година пробување се смета за нормално.
@Mina989 najprvin napravi test ako ne si bremena ok ne se panici ponekogas nekoj meseci imas poslab menzis a ponekogas poobilen variranjeto na tt moze da e in nastinka vreme e na gripov. Vsushnost dokolku i sledniot mesec imas cudna za tebe menstruacija poseti ginekolog ponekogas i cisti moze da se vo prasanje.
Moja prijatelka imala takvi simptomi i sega ima bebe imalani menzis dodeka bila bremena a sega za temperatura nz i jas imam se 36.9
Ne mi docni nekako mn rano imav 12 den posle odnosot I toa ne bese kako normalna menstruacija prviot den nekolku kapki, vtoriot mi tecese a nareden den mnogu malce i celo vreme imam pokacena temperatura ne mi se namaluva
Grcevi da ama za peckanje vo gradite ne ... nemam nikakvi bolki ni kako pred PMS niso ...mn mi e cidno
@Bile987 ,kako ti bea grcevite okolu papokot? Na momenti osekase kako nesto da te presekuva okolu papokot taka li? I toa go custvuvase vo prviot mesec?
Da bas kako da te seci ama ne traat ona dolgo na sekundi i prekinuva posle nekoe vreme pak ... za pocetok ti zboram