Zenski vaka ... imav posledna menstruacija na 30/01 redoven ciklus retko na 28 dena retko da mi zadocni.. imavme odnosi so soprugot nekolku pati i site pati svrsuvase vo mene na sekoi 2-3 dena znaci plodnite denovi mi bea od 9-14ti i bas togas gi pogodivme e sea posle toa nekolku dena imav bolki vo jajnicite kako da me seci isto taka i vo papokot kako da mi se rastegnuva neso i kako da pritiska pa vo dolniot del od kicmata a gradite mn cudno mi e sto ne mi bea tvrdi kako za sleden ciklus i denes pred 2 casa malku prokrvariv prethodno imav mali bolki vo matkata no krvta bese bledo rozeva sveza ... e sea probuvame za bebce me interesira vase mislenje od poiskusnite dali se raboti za menstruacija ili sum bremena ? Pozzz
Ti blagodaram na odgovorot ... sega bas citav i na google deka toa se slucuva posle 12 dena od ovulacija i ne trae podolgo od 2-3 denovi so slab intezitet ... da se nadevam deka e toa no da bidam realna malku sum razocarana
Ne e krvarenjeto obilno kako menstruacija ova e neso mnogu malku i so rozevka boja e sea ne sum bas iskusna prv pat se obiduvam za bebe zatoa i pobarav mislenje od poiskusnite clenovi na forumov
Kaj mene ima po nekoja kapka eve sega bas sledam dali ke se zgolemi ili ke se namali staviv sekojdnevna vloska pa ke vidime sto ke bide
Bi bila presrekna dokolku i kaj mene slucajot e ist kako kaj tvojata prijatelka so netrpenie ocekuvam bebe...
Neznam dali da napravam test vo nedela mi e 14 den od transfer ili da cekam vo ponedelnik simptomi nemam nikakvi osven pocesto mokrenje sakam mislenje od vas cetiri neuspesni in vitra i sega petto neznam navistina sto da pravam??
Devojki denes pocnav poveke da krvaram i sea krvta e bas onaa kako za menstruacija i sabajle imav silni bolki vo dolniot del od stomakot i duri izleguva partali i dodeka uriniram ali sepak jas imam bas obilna menstruacija a denes edna vloska od sabajle i samo staviv no sepak me plasi da ne sum dobila da nema nikakva vrska so implatacisko krvarenje help Ke dade bog sekade ... nikogas ne gubete nadez ... ne e sekoj den crn ... podrska za site koi sakame bebe samo pozitivno
Toa sto gi opisuvas e dobivanje..implantacisko ne bi trebalo da e so sveza krv.. ne se sekiraj ke bide nareden pat.
Pa po internet gledam deka nekade e sveza crvena nekade e potemna e sea mojava e bas crvena i so mali parcinja krv ...