1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Lavica2016

Lavica2016 Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Mene mi lici na dobieno. Pocekaj sto da ti kazam drugo.

2. Inlovewithm

Inlovewithm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2018
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    233
    Devojki. Dali nekoja od vas se soocila so rani simptomi na bremenost? Dali e voopsto mozno da se pocuvstvuva tolku rano?
    Nikad do sega vo 21 god ne sum imala herpes na usta pred dva dena mi izleze. Imam tocna i redovna menst. Sekogas den dva pred da dobijam se me boli i kicma i stomak.. sega nemam nisto a treba da dobijam na treti.. i takvi slicni rab ?

3. tamarce.j

tamarce.j Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    331

херпес не е симптом на бременост, а и ретко симптоми пред доцнење на менструација :) Мене прв симптом ми беше болка во градите која претходно никогаш сум ја немала, ама тоа почна неколку дена по доцнење на менструација. Ама можеш веке утре-задутре да правиш тест и дај боже да си ги добиеш резултатите што ги посакуваш :)

4. Maleno

Maleno Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2018
    Пораки:
    364
    Допаѓања:
    98
    Jas temperaturata ja merev i mi bese 37 sabajle

5. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.379
    Допаѓања:
    1.451
    5CA67413-A23E-4D75-A04E-074B0EF8E951.jpeg

На DragonA420, girl2, Allwayshappygirl и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Milaаа991

Milaаа991 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2018
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    11.385
    Женски јас еве веќи 5 месеци се обидувам за бебе безуспешно. Денес ми е 21 ден од циклус и веќе имам пмс симптоми (болка во гради и апетит од пред некој ден), ама денес имам и силна болка во лев јајник што ми е малку чудно. Еве и додека пишувам силно ме режи, нз што да мислам.:worried: дали ова може да е ран симптом за бременост. Знам дека е мн рано ама сепак пуста надеж:lol:

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.654
    Допаѓања:
    38.212
    Рано ти е за симптоми за бременост. Првите симптоми се појавуваат најрано за 4-5 недели од последната менструација.

На Milaаа991 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Vaga~

Vaga~ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2017
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    454
    Исто и јас,втор месец како пробуваме ама месецов после овулацијата цело време осеќам тапа болка кај левиот јајник, градиве ќе ми отпаднат мислам од болка :D треба за 3 дена да (не)добијам али не сакам да се надевам :$:)

На Milaаа991 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bile987

Bile987 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    14
    Eve i jas da se vklucam vo razgovorive i da prasam nesto ...imav dobieno na 30/01 i imavme odnosi so mojot soprug prviot den otkako mi zavrsi rabotime na slucajot za bebe i sekoj vtor den dali plodni ili neplodni denovi toj ejakulirase vo mene e sea posto imam redoven mens ciklus na 28 dena dobiv na 28/02 prviot den imav mnogu malku krv samo nekolku kapki i cela nok nisto a vtoriot i tretiot mozam da kazam deka krvarev i naednas prestana a obicno imam po 4-5 dena i ostri bolki vo janicite a ovoj pat nisto ne me bolese gradite ne mi bea oteceni a apetitot standard ... sto mi se slucuva pomos

10. Milaаа991

Milaаа991 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2018
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    11.385
    Направи си Биле еден тест и ќе бидеш на чисто, сепак има доволно време поминато. Макар што некогаш се случува така одеднаш да пробие, викаат секоја жена има 1 до 2 циклуси без овулација во годината и тогаш идело без симптоми, а можеби било и имплатациско крварење. Во секој случај еден тест би ја решил дилемата. Ти пуштам среќа за || :hug:. И ако не е овој пат другиот сигурно ќе биде.:l:

11. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Zdravo Feminki imam edno prasanje do vas !
    Na 6 mesec dobiv menstruacia bidejki go doev sinceto i se uste go dojam posle ovaa menstruacia ne dobiv poveke ... ne znam sto se slucuvat a stomakot ovie dena pocna da mi raste se plasam pak da ne zavremeniv .. prethodno imav problemi so zeludnikot mozno e da sum imala bakteria da ne e ot toa ako imate slicno iskustvo ve molam pisete mi !

12. Bile987

Bile987 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    14
    I zaboraviv da kazam vtoriot den i posledniot vecerta koga staviv vloska krvta bese mnogu temna na kaj kafrno temno i na toaletnata posle uriniranje isto kafeno... znaci mozno e da ima neso milaaa991 ? Daj boze da bide kaj mene i site sto iscekuvaat dve crtki... ajde utre ke si napravam eden test pa da se resi dilemata ... ti blagodaram na odgovorot od <3 pozz do tebe

Jas imam slusnato deka ako dois lesno se ostanuvalo bremena , ali kolku e vistina toa eve neka kazat poiskusnite koi imaat veke rodeno ... ali sepak kako sto mene mi rekoa jas ti velam tebe napravisi eden test i mirno da spies ... :)

Последна измена од модератор: 5 март 2018
    На Yassie96 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Milaаа991

Milaаа991 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2018
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    11.385
    Душо само тест може да каже со сигурност, вака може само да нагаѓаме. Види и известине. Среќно

На Bile987 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.379
    Допаѓања:
    1.451
    И јас исто така сум во исчекување овој месец, денеска ми е 34 ден се надевам дека нема да добијам, еве веќе 7-8 месеци се обидуваме за второ, а за син ми ни требаше скоро 3 години да забременам.
    Имам едно дете но секој месец пред да добијам имам милион прашалници во главата како никогаш да не сум бил бремена, изгледа од надежта и желбата сама си правам филмови и симптоми.
    Ви пуштам и на вас среќа ;););):$;);)

На anieko, Inlovewithm, Yassie96 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Maryaph

Maryaph Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Zdravo feminki..... Dali mozi da mi kazite koi se prvi simptomi na bremenost vo 4 nedela

16. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.148
    Допаѓања:
    118.188
    Исти како за добивање :)

17. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.647
    Допаѓања:
    76.917
    Па може да се јави поспаност, поголема потреба за мокрење, осетливи гради, може и главоболка... и да, слични се некогаш со симптомите за добивање :)

18. Natasha555

Natasha555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Девојки знам дека теоретски скоро и да е не возможно, но дали може да се остане бремена на само два дена по крајот на менструацијата? ☺

19. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.148
    Допаѓања:
    118.188
    И те како Е возможно.

20. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на: