Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Lavica2016

Lavica2016 Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2016
    Пораки:
    2.084
    Допаѓања:
    3.849
    Mene mi lici na dobieno. Pocekaj sto da ti kazam drugo.

2. Inlovewithm

Inlovewithm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2018
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    233
    Devojki. Dali nekoja od vas se soocila so rani simptomi na bremenost? Dali e voopsto mozno da se pocuvstvuva tolku rano?
    Nikad do sega vo 21 god ne sum imala herpes na usta pred dva dena mi izleze. Imam tocna i redovna menst. Sekogas den dva pred da dobijam se me boli i kicma i stomak.. sega nemam nisto a treba da dobijam na treti.. i takvi slicni rab ?

3. tamarce.j

tamarce.j Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    282
    Допаѓања:
    331

херпес не е симптом на бременост, а и ретко симптоми пред доцнење на менструација :) Мене прв симптом ми беше болка во градите која претходно никогаш сум ја немала, ама тоа почна неколку дена по доцнење на менструација. Ама можеш веке утре-задутре да правиш тест и дај боже да си ги добиеш резултатите што ги посакуваш :)

4. Maleno

Maleno Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2018
    Пораки:
    364
    Допаѓања:
    98
    Jas temperaturata ja merev i mi bese 37 sabajle

5. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.382
    Допаѓања:
    1.452
    5CA67413-A23E-4D75-A04E-074B0EF8E951.jpeg

На DragonA420, girl2, Allwayshappygirl и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Milaаа991

Milaаа991 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2018
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    11.385
    Женски јас еве веќи 5 месеци се обидувам за бебе безуспешно. Денес ми е 21 ден од циклус и веќе имам пмс симптоми (болка во гради и апетит од пред некој ден), ама денес имам и силна болка во лев јајник што ми е малку чудно. Еве и додека пишувам силно ме режи, нз што да мислам.:worried: дали ова може да е ран симптом за бременост. Знам дека е мн рано ама сепак пуста надеж:lol:

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.733
    Допаѓања:
    38.466
    Рано ти е за симптоми за бременост. Првите симптоми се појавуваат најрано за 4-5 недели од последната менструација.

На Milaаа991 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Vaga~

Vaga~ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2017
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    454
    Исто и јас,втор месец како пробуваме ама месецов после овулацијата цело време осеќам тапа болка кај левиот јајник, градиве ќе ми отпаднат мислам од болка :D треба за 3 дена да (не)добијам али не сакам да се надевам :$:)

На Milaаа991 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Bile987

Bile987 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    14
    Eve i jas da se vklucam vo razgovorive i da prasam nesto ...imav dobieno na 30/01 i imavme odnosi so mojot soprug prviot den otkako mi zavrsi rabotime na slucajot za bebe i sekoj vtor den dali plodni ili neplodni denovi toj ejakulirase vo mene e sea posto imam redoven mens ciklus na 28 dena dobiv na 28/02 prviot den imav mnogu malku krv samo nekolku kapki i cela nok nisto a vtoriot i tretiot mozam da kazam deka krvarev i naednas prestana a obicno imam po 4-5 dena i ostri bolki vo janicite a ovoj pat nisto ne me bolese gradite ne mi bea oteceni a apetitot standard ... sto mi se slucuva pomos

10. Milaаа991

Milaаа991 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2018
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    11.385
    Направи си Биле еден тест и ќе бидеш на чисто, сепак има доволно време поминато. Макар што некогаш се случува така одеднаш да пробие, викаат секоја жена има 1 до 2 циклуси без овулација во годината и тогаш идело без симптоми, а можеби било и имплатациско крварење. Во секој случај еден тест би ја решил дилемата. Ти пуштам среќа за || :hug:. И ако не е овој пат другиот сигурно ќе биде.:l:

11. Yassie96

Yassie96 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    229
    Zdravo Feminki imam edno prasanje do vas !
    Na 6 mesec dobiv menstruacia bidejki go doev sinceto i se uste go dojam posle ovaa menstruacia ne dobiv poveke ... ne znam sto se slucuvat a stomakot ovie dena pocna da mi raste se plasam pak da ne zavremeniv .. prethodno imav problemi so zeludnikot mozno e da sum imala bakteria da ne e ot toa ako imate slicno iskustvo ve molam pisete mi !

12. Bile987

Bile987 Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    14
    I zaboraviv da kazam vtoriot den i posledniot vecerta koga staviv vloska krvta bese mnogu temna na kaj kafrno temno i na toaletnata posle uriniranje isto kafeno... znaci mozno e da ima neso milaaa991 ? Daj boze da bide kaj mene i site sto iscekuvaat dve crtki... ajde utre ke si napravam eden test pa da se resi dilemata ... ti blagodaram na odgovorot od <3 pozz do tebe

Jas imam slusnato deka ako dois lesno se ostanuvalo bremena , ali kolku e vistina toa eve neka kazat poiskusnite koi imaat veke rodeno ... ali sepak kako sto mene mi rekoa jas ti velam tebe napravisi eden test i mirno da spies ... :)

Последна измена од модератор: 5 март 2018
    На Yassie96 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Milaаа991

Milaаа991 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2018
    Пораки:
    2.915
    Допаѓања:
    11.385
    Душо само тест може да каже со сигурност, вака може само да нагаѓаме. Види и известине. Среќно

На Bile987 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.382
    Допаѓања:
    1.452
    И јас исто така сум во исчекување овој месец, денеска ми е 34 ден се надевам дека нема да добијам, еве веќе 7-8 месеци се обидуваме за второ, а за син ми ни требаше скоро 3 години да забременам.
    Имам едно дете но секој месец пред да добијам имам милион прашалници во главата како никогаш да не сум бил бремена, изгледа од надежта и желбата сама си правам филмови и симптоми.
    Ви пуштам и на вас среќа ;););):$;);)

На anieko, Inlovewithm, Yassie96 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Maryaph

Maryaph Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Zdravo feminki..... Dali mozi da mi kazite koi se prvi simptomi na bremenost vo 4 nedela

16. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.247
    Допаѓања:
    118.872
    Исти како за добивање :)

17. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.723
    Допаѓања:
    77.007
    Па може да се јави поспаност, поголема потреба за мокрење, осетливи гради, може и главоболка... и да, слични се некогаш со симптомите за добивање :)

18. Natasha555

Natasha555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Девојки знам дека теоретски скоро и да е не возможно, но дали може да се остане бремена на само два дена по крајот на менструацијата? ☺

19. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.247
    Допаѓања:
    118.872
    И те како Е возможно.

20. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на: