Можно е. Колешката моја така остана. Циклус редовен на 28 дена,месецот подолго крварела околу 8 дена,таман и завршило пробале еднаш и оп позитивен тест. Сума сумарум баш како по книга овулација да имала на 11-12 ден,спермата опстојала во организмот. Има прекрасна ќеркичка.
Ајде и јас да прашамимам пишувано мислам дека во темава ама да си ја пробам среќата незнам точно али од прилика 6,7 пред добиено имавме ризичен однос. потоа отидовме на одмор и последниот ден од одмор добив ми заврши и веке недела недена може и повеќе имам болки за добивање доле ниско тапи болки или во јајници болки,неколку дена ме тераше во вц почесто,немам нешто на пр да ми се јаде па морам да јадам тоа.За обивање рано ми е како што рачунав негде 20-21ви март треба да добијам не верувам дека има нешто ама да си прашам
Јас мислам дека си во овулација а не бремена,штом си добила. Ако сакате бебе работете сега на случајот па кон 20-21 март со позитивен резултат.
6-7 дена пред добиено беше односот па на 16ти фебр добив 7 дена ми треаше по неколку дена имав овулација и после тоа почнаа болки како за одбивање ама мн рано некако ме фатија . Обично 3-4 дена пред добивање добивам болки некои ама сеа рано е за добивање до 20ти
Следеше овулација со нешто,што си толку сигурна дека дека ти пиминала. Колку ти трае циклусот,редовнен ти е,на колку дена добиваш?
7 дена ми трае ретко се случува по 6 дена на 28-29 дена добивам да редовен ми е освен што минатата год ноември и декември имав проб од апчиња и ми каснело мн
Се согласувам со tincemajmunce мислам дека си во овулација.Јас имам многу болна овулација некогаш дури и поболна од менструацијата. Тоа како стареам ми се случи како помлада немав такви симптоми Не верувам дека си бремена.Ако сакате бебе сега е време за бебе или да избегнуваш односи
Незнам искрено малце сум збунета ама ќе го чекам датумот за добивање па ќе видиме тогаш што ќе биде. Јас имам па болна менстурација многу болна дури си викам да умрам подобро секој месец на инекции против болки не се издржува а кога сум во овулација имам болки во јајник ама се трпи Сепак женски фала ви ќе биде се еден ден на сите ќе ни се исполни желбата само верба и силна борба
Trebase da dobijam na 2ri dobiv na 8mi. Spored mojov kalendar od 18ti mi pocnuvaat plodnite. E sea drugo me maci mene mi zavrsi na 12ti a nie od 12 do denes 3 pati imavme odnos svrsi vnatre. Mozno e da se fati ili?
Ти посакувам среќа и побрзу да ни се придружиш со тинче во мајчински .Јас имам едно веќе за второ ќе си почекам малку
Фала ќе биде се дај боже нека е живо и здраво ,а за второ кога ќе дојде време кога ќе си спремна тогаш
На 23 ден од цуклус болки во кичма,препотување и многу светел кафен како водлест исцедок значи нешто?
Eve me i mene Dobiv na 8mi na 12ti zavrsi. Utre 10ti den od ciklus. Od 18 do 28mi plodni ili neplodni?
Девојки болки слаби ниско доле во стомакот и нешто малку подоле од бубрезите кај кичмата имавте ли во рана бременост?
@fana ,симтомите за бременост колку време пред циклус почна да ги осеќаш? Денес ми е 21 ден после последен циклус
@abc1234 извини што се мешам, ама рано ти е за симптоми. Првите симптоми се јавуваат после 5-6 недели од последниот циклус.