bev na pregled maticnata vika ednometriumot mi bil 10mm i ne e sigurna dali e bremenost.Sto mislis? Me prati i da proveram krv
Draga najubavo r da si proveris prekh krv. Otidi ispitaj si bhcg so vrednost i ke si bides na cisto i mirna glava
Жени дали ова значи дека сум бремена? Ми доцни еден ден, имам мали грчеви во долниот дел ба стомакот, и градите ме болат
Зошто уште не се чувствуваме доволно спремни да станиме родители. До сега не сме се ни обидувале да имаме дете, и ова ми дојде како шок
Е тоа е веќе нешто друго. Но верувај, многу брзо ќе се навикнете , ако вие двајцата сте си супер, ова само ќе ви го развесели животот, како шлаг на торта
Zdravo na site nova sum na forumov i sakam da mi kazete mislenje.Posleden pat imav dobieno na 28 mi fevruari,do sega nikogas ne mi docnel ciklusot sum dobivala tocno na 28 ili 29 dena,vcera napraviv test za bremenost Be safe mi pokaza samo edna crticka ke moze da mi dadete vase mislenje ? Gradite me bolat vekje 1 nedela isto kako pred dobivanje no vekje 2 den kako mi docni
Како да ти даде било кој тука одговор кога не си спомнала никаков ризичен однос? Освен ако се останува трудна од воздух...
Нема бременост со една линија на тестот. Друга е причината порафи која ти доцни, а таа може да ја открие твојот гинеколог.
@fana да знам дека е негативно,но си мислам да не не го направив точно тестот или дека не беше со утринска мокраќа.Но на него пишуваше може да се направи во било кое време не мора наутро.Дали тестот може да каже сигурно со само првиот ден на доцнење на циклусот? @SaNJaAaaAaa нормално дека не се останува бремена од воздух не мора да бидеш одма арогантна,извинете збунета сум малце имавме односи со дечко ми да незаштитени но никогаш нема завршено во мене
Најдобро испитај си бета, вака можеме само да си нагаѓаме штом и докторката која те гледала не е на чисто. Кај мене на 35 ден од циклус се виде сакус и немаше потреба да испитам бета. Но кај секој е различно.
Да да, тестот е точен ако е направен со доцнење на циклус (дури и еден ден да доцни). Погрешен резултат може да се добие ако тестот е направен пред датумот на очекуваниот циклус.
Не знам која би можело да е друга причина за доцнењето,може дека сум напната за тоа дали сум бремена или не...