На гаќичките приметив дека имам нешто како крв, ама не беше ни црвено ни кафеаво, нешто измеѓу.. и количински малку беше.. и ме боли како преддобивање... Зошто е тоа така?
Да имав назаштитен однос на 30 и 31 март, последна менструација имав на 10 март, ама не добивам редовно, знае да ми касни и 2, 3 месеци. Имам доле некои болки како за пред добивање. Ја следев ситуацијата на тој “исцедок“ сега не се ни познава, жолтеникав е.. Можно е и да не бил исцедок... Незнам дали сум,би сакала да е тоа така.. Имам закажано на гинеколог во среда. Се надевам ќе ми ја потврди веста..
Na ginekolog uste bi bilo rano da se vidi. Obicno ostavaat da pominat 2 3 nedeli od denot koga sj trebala da dobies. Nego ti napraj si test za sekoj slucaj. Toa iscedokot na ubavo mi zvuci
Devojki imav dobieno na 28.03 i posle toa 3 pati nezastiten odnos no prethodno imav napad na bubregot e sea mi bese muabetot dali moze da se zabremeni posto imav bakterija vo urinata i problem so bubregot a na ginekolog imam vo ponedelnik zakazano ako znae nekoj da mi daj nekoj odg dodeka dojde pon ... pozzz do site
Јас имав така 27 ден од менструација и мислев ќе ми дојди, наредниот ден исто така и чудно ми беше. И не ми дојде направив тест на 31 ден позитивен беше Со среќа
Zdravooo zencinjaaa... jas konecno posle 2 ipol.godini vidov || crti duri u ne mi se veruva.... pa edno prasanjeee dali e mozno da e netoce testot i kolku se sigirni ovie za sekoe vreme sto se ??? I stp e sledno sto trrba fa napravam sega posle test0ot ?? Fala vi odnapredd
Со среќа, со лес да си ја поминиш бременоста. Јас бев на гинеколог после една недела од позитивен тест и сега пак треба да одам, ако немаш мака не оди пдма почекај недела-10 дена, рано е мислам сега одма да одиш.
Дали грчеви во стомак (не терање на гасови) и нагон на повракјање, ама да неможеш да повратиш, ти се враќа назад, е некој симптом на бременост или се последици од настинката??
100 pati prasa za simptomite a test zeno nikako ne naprai. Simptomi za bremenost tek kaj 6-7 nedela se pojavuvaat od tipot na gadenje, macnini, nagoni za povrakanje i sl.