Fala vu.mnoguuuu ... mi se pokazaaa dve ubavi crti jasni .. znaci da ne odam ponedelnik vtornik da cekam nekoe vreme da pomine ??? Nestrpliva summ mnnn. Mozno li e da pokazuva testot pogresno ???
Mislam deka ako imas dve jasni crtki ne beri gajle mozes da si proveris eventualno bhcg za.mirna sovest kolku vreme ti docni?
Pa trebase da dobijam na 3 _4 ama zaso bev na ginekolog negde na 30 maet i aj vikam od pregledot so me cepkale vnatre edno dr pa mi se oddlozuva ama eve denes veke 14 den kako mi docni i sabajle napraviv test i pokaza dve crti i toa jasni mnogu. Pa sega meznam sto e sledno da pravam...
Posle 10.dena docnenje i dobri crti ne bi trebalo. Preku krv ke bide najverodostojno!!! A moze i da zakazes za na ginekolog nedelava sigurno ke se vidi nesto.
Denes e denot za Ne dobivanje. imam Samo minimalni bolki (obicno Imam golemi bolki) Utre da napravam test ili da pocekam ?
Ti blagodaram na odgovorot ... e sea ne primam nikakva terapija za bubregot posto mi e strav da ne ima nesto eve do ponedelnik ke pocekam pa posle ke mi.kaze gin da ne si pravam film vo glavata pred vreme ... pozzz
Колку време има поминато од последниот ризичен однос? Треба да поминат 2 недели. Тогаш тестовите се најточни.
Јас имам нередовен циклус, и на 14 ден од однос го направив првиот тест (Shure check), и излезе втора бледа цртка.
до сега само 2-3 пати во животов ми има каснето неколку дена Во принцип ми е точна. Денес со 1 ден каснење срце не ме држеше направив тест негативен е. ке видиме др дена
Можеби е подоцна зачнато, па за недела дена да покаже втора линија.. Пуштам среќа да не дојде до тогаш..
Zdravo Devojki mene prethodniot mesec mi dojdi na 15 mart no mene mi kasni 6 dena vcera koga se izbrisav imav rozev iscedok i denes isto po malku samo koga se brisam a na vloskata ne nemam nikakvi simptomi za doaganje ni bolki vo gradite ni stomak a znaat da me bolat gradite.. ve molam vase mislenje pozz