Да се истуширав и потоа нрмав ништо Мр виде на вагинално ехо и ми ја исчисти крвта за да не се добие инфекција и сега повторно ми тече црврна крв тој ми рече после тоа дека ќе имам од тоа што ставаше дека е нормално ама не знам
I jas e imav prvata eho na 5 nedeli i 2 dena i. Esegledat nis malku tocka nisto mn e rano bikaat a kaj tebe se gledase
И јас имав вртоглавица, ставај ги вагинално. Се гледаше кругче црно само немаше ништо внстре мислам. Немам сличе од таа контрола.
Nis ne mi dade rece negledam malku nesss ama nebese sig negledam nis rece malku sosem malku ama sepak.nemozam da vidam rece toa me zagrizuva
Да и кога ќе прекине крварењето тогаш вагинално ќе треба ама сега малце е крварењето На вагинално ехо плпдот е во ред кесата само се гледа засега а многу е рано за срцрва реакција ... Што направи женска? Јас денес бев на ехо и потоа почнав да крварам плодот засега е во ред треба на контрола за една недела ми дадоа утрогестан ама сеуште крварам како менеструација да добив
ова е исто како да добив менструација и сеуште имам .. а сношти се напив само утрогестан од 200 така ми рекоа
Да не те плашам ама ова воопшто не е убаво што волку крвариш.Не сум имала такво искуство ама или чуј се или тркни на преглед
бев сношти женски и тоа на приватно кесата е во ред, ама сеуште нема плод и така да нема што да се кажи друго инаку нормална е кесата ..
Да не те плашам и јас, ама јас исто како тебе имав ќесе ама празно беше и почнав да крварам. Не се заврши добро имав спонтан во 8 недела, а бев покриена со терапија. Незнам оди пак нека те видат, со среќа.
Јас имав исто и имав спонтан во 6 недела со киретажа.Господ да ни помага на сите.Мене ме загрижува што ќесата е празна,ама ти слушај го докторот. Ако кај мене е така не значи и кај тебе.Поздрав и кај тебе да е успешно.
Здраво, јас Ве следам веќе долго време, но еве дојде момент и јас да се консултирсм со вас јас и дечко ми се обидуваме за бебе веќе неколку месеци, и моменталмо не сме во македонија за да можам да направам тест (се враќаме во понеделник па тогаш ќе го направам) имено ми доцни 4 дена, немам никакви симптоми ни за добивање ни за бременост значи се си е најнормално. Во меѓувреме пијам овунорм па прашањето ми е дали е можно да ми доцни заради овунормот или нешто друго е во прашање? Инаку да напоменам дека секогаш ми е точна без разлика дали патувам или не, значи патувањето не влијае на тоа, а не верувам ни дека е циста зошто пред една недела посетив гинеколог и се беше во ред.