Има секако, но ќе се стрпам до понеделник додека да се вратам, конкретно прашањето ми беше насочено за овунормот бидејки ги пијам две недели па да не доцни заради тоа.
Беше ли на клиника? Свежа крв не е нормална работа. И сестра ми имаше таков проблем и поарно да не пишувам што се случи.
да ама кесичката што е оформена е сепак во ред кажа гинекологот ама мора да се чека кога ќе се оформи плодот
И кај сестра ми беше така, ама плодот не можеше да се види убаво. Кога отиде на преглед во 9та недела веќе беше касно.
Што да чекаш душо мила крвариш обилно како менструација каков плод да де оформи на такво крварење. Сите тука ти викаме едно ти викаш друго и си седиш мирно. Без да ме сватиш погрешно воопшто не си одговорна спрема своето тело и бебето. Крварење свежа крв е знак за спонтан абортус ти си седиш дома не дај боже да искрвариш повише.
Спијав и од ко станав многу ми е лошо, ми се лоши, глава ме боли и ми се врти свест. Прв пат вака ми се прави. Ми се чини кизнеј што ќе биди, се чувствувам неспособна.
Ako imaš dobijeno samo kafejavo i rozevkasto mislam deka e nekoj znak od bremenost bidejki i jas imav istoto sam na tri dena od vobicajnoto 7do 10 dena istite sintomi gi imav i jas i uste gi imam veke 9 nedela bremena sum ☺..mnogu sreka ti posakuvam i stiskam palci za tebe
Ми доцни веќе 5 дена а си осеќам како ме болат јајниците исто како во пмс дали тоа е можно како некој симптом на бременост...?
Имав два три незаштитени односи,на третиот пат се појави малку крв..потоа неколку дена кога се бришам имав розово и кафени траги на влошчето.требаше на 27.04 да добијам,а мене на 25 ми се појави као крв но до утре веке слабо,ништо.еве недела дена помина,се осекам поспано многу,апетит нула,денес дури ми е мака и парфеми и мирис од дрвава надвор толку силно ми удира у нос.го прашав докторот,какво е тоа чудно крварење,рече почекај пс дојди на пап тест..незнсм,не е ваљда бременост...
Фала што пиша,знам..размислувам на глас,си реков док проверам можда некој имал ваква ситуација..Можда земам тест прво
Ти благодарам што пиша..мислев одсабајле ќе помине се,и доручкував,и кафе,и нема нема осеќам мачнина у целиот желудник.не ми се повраќа,ама у желудникот цел ми е мака и слабост осеќам...беше што беше,ваљда не е рано за тест
Вториот пат (втора бременост) правев тест после 5 дена доцнење. Покажа втора бледа црта. Го правев Be Safe, навечер. Првиот пат (прва бременост) го правев Sure Check. Тие се прават во било кое време од денот. И Fruhtest е ист. И тестовите што се прават сабајле ќе бидат точни.