Не се љути не мислеше девојчето ништо лошо,јас имав срцебиење и пред бременост имав и во прво и второ тромесечие сега во трето немам направиси тест најубаво и среќно
Имено кога поставуваш прашање на форум треба и на пресудување и на критика и на пофалба, насе да си спремна. А девојчето кое ти го даде советот да направиш тест е најдобар совет бидејќи ќе знаеш на што си. Па ќе знаеш и дали на гинеколог или на карфиолог да одиш.
Вознемирено не, но пулсот ми беше цело време над 80. Имам smart-watch па го мерам редовно. Тогаш некако бев сигурна
Зависи во кој период од циклусот, Јас имав кафеав исцедок две недели пред денот што требаше да добијам циклус, а имав и кафеав исцедок во 6 недела од бременоста. Најдобро да си направиш тест ако ти доцни циклусот и да бидиш на чисто. Поздрав и со среќа
Пиев дабростон пред тоа кломифен, сеуште не знам дали сум, треба да почекам уште некој ден денеска прекинав да ги пијам па реков да не има некој слично искуство...
И јас сум во исчекување овој месец, денеска ми е 34 ден од циклусот сеуште не сум добил.Има веќе 10 месеци што се ообидуваме за второ дете а никако да фати.денеска направив еден тест од тие обичните ефтините, прво видов само една линија но откако помина 7-10 минути некако кога го зедов во светлина видов уште една едвај се гледаше.Сега не знам дали е веќе валиден тој тест зашто помина повеќе од 5 минути. Ќе почекам утре пак ќе направам уште еден ама не знам кој е најдобар? Поздрав
Мене таков евтин од ебау ми покажа 2 црти со втора послаба навечер на 35 ден од циклус. Утрото го повторив со поскап и излегоа 2 жар црвени, а истиот ден си ја витов и точкичката на ехо. Со среќа
Zdravo zenski imam edno prashanje . Menzisot mi zavrshi na 29.04 posle toa se obidubavme za bebe plodnite denovi mi zavrshia zavcera no jas imam osetlivi gradi znaci bolni i bolki na dolniot del od stomakot kako pred PMS ima shansi da SUM bremena ?? Za test rano e ?
Рано ти е за тест ќе почекаш да ти касни,а за симптоми уште порано тие се појавуваат негде 6 недела од бременоста
Zdr.jas na 5 april imav ciklus...traese 6 dena i od togas nemam menzis.Simptomi imav koga mi bese termin no nisto.Inace pijam Deprezol zasto imav strasen stresen period i morav da se resam da se serdam.Majka sum na dve deca 11 i 7 vo brak koj funkcioira prekrasno no ete 13 dena mi docni.I najverovatno e od lekovitePravev tri testa negativni se.#
I jas deneska napraviv test izlezs pozitiven,za simptomi isti kako pms no mnogu mi se gadi nemam apetit i mi se vrti koga stanuvam i gradite se osetlivi ne mozam da go podnesam prslukot.jas imam sin 4 godini kje polni, pred dve godini imav spontan so bliznaci pa eve sega posle 10 meseci sto se obiduvame deneska vidov pozitiven test.utre imam zakazano kaj ginekologot ne znam dali kje se gleda nesto na ehoo 37 den od ciklusot mi e. pozdrav i na site vi posakuvam sto poskoro da se raduvate
Се ми е како прва бременост, како ништо да не сум поминал порано Менструални болки, болки или печење на јајниците одвреме на време, умор, променливо расположение, и болни гради. Поздрав и се надевам дека и вие што поскоро ќе се радувате
Zdravo devojki, imam redovna menstruacija no ovoj mesec mi kasni 11 dena posleden pat so decko mi imavme odnosi na 1vi nezastiten no ne se desi belja, dali e mozno da sum bremena ?