е баш така имавме односи со децко ми....пред 6 дена....имавме еднаш тој сврши па после 10 15 мин имавме пак без заштита......ама мислам дека е рано за симптоми сеуште така??? поминаа само 6 дена......за 7 дена треба да добијам а имам моментално страшни болки во долниот дел од половината
Купив тест за бременост 50 денари од аптека. И прво ми рече дека треба да го ставам во урина и да почекам 5 минути па да видам дали е позитивен или негативен. Несватив дали треба само да го брцнам или да стој така во урината 5 минути?
Купи некој поскап не толку ефтин, мислам имаше еден 120-130 денари sure check беше, девојкиве на форумов кажуваа за него дека е добар И таму си имаш и упаствто и се. Paulina почекај да видиш дали ќе добиеш а ако не добиеш тогаш одма тест, и друг пат никако така
Како да го брцнеш во урина? И јас имам правено од тие од 50 ден, ако се тие розевите. Само ставаш една капка во тоа прозорчето, а не се брцнува целиот. и нема врска што е поевтин, сите се исти.
да има и такви, но има и едни од 50денари кои треба да го ставиш во некој сад каде се имаш мочкано, треба некоја капка и пак се вади на суво и се чека некоја минута, прочитај имаш на паковчето дури и со слика е објаснето
Здраво на сите имам едно прасанје до вас и се надевам дека ке ја ресам оваа дилема:имав ризичен однос пред 30дена(2 дена пред циклусот) сто значи кај да е тре8а да до8ијам,но усте пред една недела имам 8лаги 8олки во градите и левиот јајник и сто е многу чудно постојано мокрам(инаку не пијам многу вода),и да не за8орвам имам мачнини поготово во авто8ус денес повртив откако се симнав.како сто спомнав тре8а веке да до8ијам но нема а8ер. Сто мислите те8а да посетам гинеколог или да причекам усте некој ден? Однапред ви 8лагодарам
снежана најпрво напрај си тест и ако си бремена ќе ти покаже а ако сакаш може и гинеколог да си посетиш секако дека има шанси да си бремена по тоа што си го напишала
Направи си тест за бременост прво. И уште нешто најдобронамерно, молим те пишувај ја буквата Б правилно а не со 8-ка, очи ми извади читајќи.
Имав ризичен однос пред скоро 2 месеци и не бевме сигурни дали дали прсна малку и внатре. Тој месец ми каснеше два дена но добив. Сега читам темиве и гледам дека во првите месеци можеш да добиеш но и да си бремена. Е сега навистина испаничив. Овој месец требаше да добијам на 25ти но уште нема никаков симптом што покажува на тоа дека ке добијам освен подуениот стомак. Последниов месец скоро секој ден ми се гади особено кога се возам во автомобил. Утринава правев тест за бременост и испадна негативен. Да нагласам дека сум настината и пијам антибиотици, можно е тоа да е причината за тоа што ми доцни? инаку секогаш ми е редовна. Ве молам за совети девојки.. Има ли место за паника ?
Најпрво ви се за6лагодарувам на лју6езноста и на вашите одговори.Инаку се уште не ми дојде месечниот циклус и утре планирам да си направам тест,не знаете колку сум лј6опитна.А за осмицата ви се извинувам но имам про6леми со тестатурата не ми р6оти таа 6уква, и плус тоа не се снаогав до6ро со кирилицата 6идејки по навика пишувам латиница,но еве сега се потрудив малце повеке да ме раз6ерете и се раз6ира 8-та ја заменив со 6-ка Поздрав Фемки
Zdravo Feminki!!! Imam prasanje do vas mi docni dve nedeli i sakam da prasam dali e mozno da sum bremena? Minatito mesec mi dojde navreme ama ovoj mi docni a otkako mi zavrsi prethodnata menstruacija sum nemala odnosi...Neznam so mi se slucuva nemam nikakvi simptomi..:/ Minatitot mesec bev na dieta piev slim line dali e mozno da mi docni od toa da mi ima nesto poremeteno...eve vekje nekolku dne ane gi pijam i pocnuvam da osekjam bolka vo gradite!!aj pls pomognete mi pocnav da se zagrizuvam vekje..Pozdrav [mod-kirilica:qq3mqd45][/mod-kirilica:qq3mqd45]
^Па напишала дека од последната менструација немала односи, ни заштитени ни незаштитени. Да можеби си бремена ако си новата Мајка Богородица па со immaculate conception ќе го родиш новиот Исус Христос
Не си бремена, најверојатно ти е нарушен циклусот од таблетите за слабеење што си ги пиела. А како тоа ги пиеше кога се веќе забранети за продажба, се' уште ли ги продаваат?
Подочници знак за бременост Здраво на сите, Сакав да прашам, иако малку е чудно, дали темни подочници се симптом за бременост или не? Дали некоја од вас ги имала? Споделете искуства со мене. Тенкс.
Не не, темните подочници може да ти се од неспиење, замор итн. Темните кругови и видливите вени на градите се еден од знаците на бременост. Јас природно имам темни подочници, тоа не значи дека сум бремена.